Cadde Survivor Hikmet kimdir, yaşı ve boyu kaç? Survivor Hikmet Tuğsuz aslen nereli?

Survivor Hikmet kimdir, yaşı ve boyu kaç? Survivor Hikmet Tuğsuz aslen nereli?

24.01.2022 - 19:42 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan isimlerden olan Hikmet Tuğsuz Gönüllüler takımında mücadele edecek. 2019 yılında katıldığı Survivor'da başarılı sonuçlar elde eden yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu yarışmadan diskalifiye olan Hikmet Tuğsuz Survivor 2022 All Star kadrosunda yer aldı ve yarım bıraktığı işi tamamlamaya geldi. Peki Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir?

Survivor Hikmet kimdir, yaşı ve boyu kaç Survivor Hikmet Tuğsuz aslen nereli

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Nam-ı Değer Deli Hikmet lakabı ile bilinen yarışmacı 2019 yılında katıldığı Survivor'da yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle diskalifiye olmuştu. Yarışmacı yarım bıraktığı Survivor mücadelesine 2022 All Star kadrosunda devam edecek. Peki Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir aslen nereli?

Haberin Devamı

SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Hikmet Tuğsuz, ilkokul 4. sınıfta katıldığı bir yarışma sonucu sporla tanıştı.

Antrenörlerinin yönlendirmesi sonucu atletizm ile tanışan Survivor Hikmet, Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan'ın da yardımıyla decatlon branşına yöneldi. Uzun yıllar boyunca burada rekorları elinde bulunduran Survivor Hikmet, bu sürede geçilemedi ve şampiyon oldu.

Bunun yanı sıra hentbol, futbol, triatlon ve voleybol gibi branşlarla da ilgilenmiş olan Survivor Hikmet Tuğsuz, üniversitenin ardından hem antrenörlük hem de sporculuk yapmaya devam etti.

Kırkpınar Başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi sporcularla birlikte olan Tuğsuz, bu isimlere antrenörlük yapmıştır. Hikmet Tuğsuz 188 boyunda ve 93 kilodur.

Haberin Devamı

SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ 2019 SURVİVOR'DA HANGİ SAKATLIĞI YAŞADI?

Survivor Hikmet, adadaki bir oyun sırasında çok talihsiz bir sakatlık geçirmiş ve dizlerinde tüm bağları koparmıştı. Yarışmaya devam edemeyip diskaliye olmak durumunda kalan Survivor Hikmet, sonrasında bir gün sürecek bir ameliyata girmiş ve uzun süre tedavi görmüştü.