Cadde Hilal Altın: Babamın ismi bana hep kapıları açtı!

Hilal Altın: Babamın ismi bana hep kapıları açtı!

27.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Hilal Altın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Müzik sektöründe şimdilik kimsenin kendisine köstek olmadığını belirten Hilal Altın, bu durumun rahmetli babası Hüseyin Altın'dan kaynaklandığını ifade etti.

Hilal Altın: Babamın ismi bana hep kapıları açtı

Arabesk müzik sanatçısı Hüseyin Altın, 2016 yılında 58 yaşındaken yüksekten düşme nedeniyle götürüldüğü Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Şair Ahmet Selçuk İlkan, Hüseyin Altın'ın çok değerli bir dostu olduğunu ve vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu aktararak, "Hüseyin Altın, arabesk müzik dünyamızın önemli değerlerinden biriydi. Onlarca albümü olan ve çok fazla hayranı olan bir insandı. Vefatı o bakımdan beni oldukça üzdü" ifadelerini kullanmıştı.

Hilal Altın: Babamın ismi bana hep kapıları açtı

"YILDIZ ABLAMDAN ŞARKIYI KAPTIM"

Arabesk müziğin ünlü isimlerinden Hüseyin Altın’ın kızı Hilal Altın önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Yıldız Tilbe’nin kendisine hediye ettiği ‘Canın İsterse’ adlı yeni şarkı çıkardığını söyleyen Altın “Şansım yaver gitti. Yıldız ablamdan şarkıyı kaptım, bana hediye etti. Sıfır şarkı istiyorum deyince hiç kırmadı. Kendisi çok yüce gönüllü bir insan” dedi.

Hilal Altın: Babamın ismi bana hep kapıları açtı

Haberin Devamı

"KOL KANAT GEREN ÇOK OLDU"

Müzik sektöründe şimdilik kimsenin kendisine köstek olmadığını belirten Hilal Altın, bu durumun rahmetli babası Hüseyin Altın'dan kaynaklandığını ifade etti. “Babamdan dolayı bana kol kanat geren çok fazla oldu” diyen genç şarkıcı, 2016 yılında hayatını kaybeden babasının adının sektörde kendisine avantaj sağlandığını ancak kariyeri için tek başına yürüdüğünü anlatıp şöyle konuştu:

"NANKÖRLÜK OLUR"

Şimdi babamın döneminden arkadaşlarının çocuklarından işlerini iyi yapanlar da var. Ancak ben onlarla aynı kulvara gelemiyorum çünkü yalnızım. Zorluyorum bayağı bu merdivenleri çıkmak için o yüzden böyle Yıldız Tilbe gibi değerli sanatçıların kapılarını çalıyorum. Babamın ismi bana hep kapıları açtı, onun isminin dezavantajı var dersem nankörlük olur.

Hilal Altın: Babamın ismi bana hep kapıları açtı