Cadde Hilary Duff: Bebeğimi emzirirken sorun yaşadım

Hilary Duff: Bebeğimi emzirirken sorun yaşadım

16.04.2021 - 17:25 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay üçüncü kez anne olan Hilary Duff, bebeğini emzirirken sorun yaşadığını dile getirdi. Canının yandığını söyleyen 33 yaşındaki şarkıcı, "Bu acı verici bir durum" ifadelerini kullandı.

Hilary Duff: Bebeğimi emzirirken sorun yaşadım

2019 yılında nikah masasına oturan Matthew Koma-Hilary Duff çifti, geçtiğimiz ay kızları Mae James Bair'in dünyaya gelmesi ile birlikte büyük bir mutluluk yaşamıştı. Suda doğum yapan Duff, emzirmeyle ilgili sorunlar yaşadığını anlattı.

Haberin Devamı

Dr. Elliot Berlin'in podscast yayınına konuk olan 33 yaşındaki Hilary Duff, Mae'yi anne sütüyle beslemenin kendisi için hem duygusal hem de fiziksel olarak çok zor olduğunu ifade etti. Üç çocuk annesi olan şarkıcı, bebeğini emzirirken canının yandığını da sözlerine ekledi.

Hilary Duff: Bebeğimi emzirirken sorun yaşadım

Bu konuda üç çocuğuyla ilgili olarak farklı deneyimler yaşadığını dile getiren Duff, ilk oğlu Luca'yı emzirmenin çok daha kolay olduğunu söyledi. Ünlü isim, aradan geçen yıllar içinde vücudunda oluşan değişiklikler nedeniyle süt üretiminde sorunlar çıkmaya başladığını belirtti.

Hilary Duff, Mike Comrie ile yaptığı ilk evliliğinden Luca adında 9 yaşında bir çocuk sahibi. Şu anda evli olduğu Matthew Coma'dan da iki yaşında Banks Violet adında bir çocuğu ve bir aylık Mae adında bir kızı bulunuyor.