Cadde HIYARLI BABA OLDU KONT DRACULA

HIYARLI BABA OLDU KONT DRACULA

06.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin reyting rekortmeni ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’programının iki sevilen ismi Ersin Korkut ve Şahin Irmak, ‘Kutsal Damacana 3’ filminin başrollerini paylaşıyor

HIYARLI BABA OLDU KONT DRACULA

BKM Mutfak’ın oyuncuları Şahin Irmak ile Ersin Korkut, gişe başarısı nedeniyle devamı çekilen Kutsal Damacana serisinin üçüncü filminde buluştu. İyi Seyirler Filmcilik’in sahibi Selin Altınel ve Şenol Zencir yapımcılığında çekilen ‘Kutsal Damacana 3’te, manken Özge Ulusoy da oynuyor. Korhan Bozkurt’un yönettiği, Leman Dergisi yazarlarından Ahmet Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı filmde, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’daki Hıyarlı Baba karakteriyle çok sevilen Şahin Irmak, Dracula’yı; Ersin Korkut ise üç ayrı karakteri canlandırıyor.
Çekimleri geçen hafta İstanbul’da başlayan ve dört hafta sürecek olan Kutsal Damacana 3, 14 Ocak 2011’de 250 kopyayla tüm Türkiye’de ve Avrupa’da vizyona girecek. Filmin konusu ise şöyle: Henüz bebekken kendisini cami avlusunda bulan Sebahattin/Sebo (Ersin Korkut), güvercinlerin ve kumruların yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Büyüdüğünde zengin bir iş adamının konağında çalışmaya başlayan ve evin kızı Demet’e (Özge Ulusoy) platonik bir aşkla bağlanan Sebo’nun mutluluğu bir anda bozulur. Çünkü bir geceyarısı ansızın müştemilatın kapısı çalınır. Gelen, efsanevi kan emici Kont Dracula (Şahin Irmak)’dır.