Cadde Hızlı tüketim gerçeği

Hızlı tüketim gerçeği

22.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Hızlı tüketim gerçeği

Hızlı tüketim gerçeği
Yepyeni bir haftadan herkese merhaba! Son yıllarda fast fashion diye adlandırılan hızlı moda ile çok çabuk şekil değiştiren, dönüşen ve farklı bir trende, yeniliğe geçen bir dönemde yaşıyoruz. O kadar hızlı dönüşüyoruz ki trendlere yetişeceğim diye hızlı tüketim gerçeği ile karşı karşıyayız. Her şeyden çabuk sıkılıyoruz. Hep yeni çıkana ulaşmak istiyoruz. Bu yüzden gardrobunuzu klasik parçalar çoğunlukla olmak üzere, tekrarlaması daha mümkün olan trendler ile düzenlemek her zaman sizin faydanıza olacaktır. Önceliğinizi değişmeyen klasik parçalara verin. Bu hafta size hem trend olan hem de klasiğe dönüşecek birkaç parçadan bahsedeceğim.

Haberin Devamı

Kristal çantalar

Geçtiğimiz kıştan bu yana hayatımıza giren parıl parıl taşlı çantalar dolabınızda olması gereken trendlerden bir tanesi. Alexander Wang ile başlayan bu trend sırasıyla Prada, Balenciaga ve birçok markada karşımıza çıkıyor. Ben bunlara mücevher çantalar diyorum. Gece çantası olarak kullanılan bu ürünler gündüz stilinize de parlaklık katacak. İster renkli taşlardan isterse düz gri taşlardan olsun bu sezonda stilinize en hava katacak trend kristal çantalar!

Çiçek bahçesi

Çicekli elbiseler trendlerin, renklerin, desenlerin ve konseptlerin sürekli değiştiği moda sektöründe, geçmişten günümüze değişmeyen klasikler arasında yer almıştır. Gece şıklığı için tercih edebileceğiniz dökümlü volanlar ile detaylandırılmış çiçek desenli elbiseler hareketlerinize ahenk katacaktır.
Şifon kumaştan tasarlanmış çiçek desenli uzun elbiseler, hafiflikleri ile tüm gece enerjinizi yüksek tutacaktır. Çiçekler, ormanlardaki eşsiz ağaçlar, yeşillikler... Kısacası doğadan ilham almış kumaşlar ağırlıkta. Pek çok markanın koleksiyonunda da bu desenlere rastladık. Floral desen trendi yeni sezonda gardrobunuzun olmazsa olmazı!