Cadde İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen kimdir? İbrahim Büyükak kaç yaşında, nereli?

İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen kimdir? İbrahim Büyükak kaç yaşında, nereli?

29.06.2021 - 21:19 | Son Güncellenme:

Çok Güzel Hareketler ile tanınan oyuncu İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşen Büyükak çifti bebeklerini kucaklarına aldı. BKM Mutfak ekibinin son üyelerinden olan Büyükak, çeşitli film ve dizilerde boy gösterdi. Peki, İbrahim Büyükak kimdir?

İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen kimdir İbrahim Büyükak kaç yaşında, nereli

Komedi türünün sevilen isimlerinden İbrahim Büyükak, 2018 yılında psikiyatrist Nurdan Beşen ile dünyaevine girdi. Çifitn 29 Haziran günü ise bir çocukları oldu. Kullanıcılar ise Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın başarılı ismi İbrahim Büyükak'ın hayatını araştırmaya başladı. 

Haberin Devamı

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR? 

Büyükak, 20 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 2008'de Kanal D'de yayınlanmaya başlayan BKM Mutfak'taki Çok Güzel Hareketler Bunlar programında skeçleri yazıp oynadı. Mayıs 2013'te Star TV'de 3+1 adlı TV programıyla Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovu yaptılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013'te TV8's 3 Adam adıyla devam etti. TV8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırdı. 2017'de 3 Adam'ın sona ermesi ile kendi başına projeler üretmeye başladı. Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2 ve Bayi Toplantısı gibi senaristinin kendisi olduğu filmler yaptı ve 2021'de ise İlginç Bazı Olaylar isimli internet dizisinde yönetmenliğe de adım attı. 

Haberin Devamı

NURDAN BEŞEN BÜYÜKAK KİMDİR?

Nurdan Beşen 1983 yılında Bursa'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Bursa’da tamamladı. 2008 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Haliç Üniversitesi Genel Psikoloji Yüksek Lisansına katıldı ve 2011 yılında mezun oldu. Beşen psikoloji alanında ihtisas yaptı ve yüksek lisansını da bu alanda yaptıktan sonra çocuk, ergen ve yetişkin terapisi üzerine eğitimler almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, EMDR ve travma eğitimi, Stratejik Aile Terapisi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Londra’da bulunan Anna Freud Centre’dan aldığı Multi-Family Therapy eğitimleri bulunmaktadır. Projektif Testler Derneğinde Rorschach, TAT, CAT ve Peri Masalları eğitimleri devam etmektedir.