Cadde İbrahim Büyükak oğluyla poz verdi: Oyun oynuyoruz biz

İbrahim Büyükak oğluyla poz verdi: Oyun oynuyoruz biz

11.04.2022 - 12:07 | Son Güncellenme:

Yaklaşık bir yıl önce ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan oyuncu İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile çekilmiş yeni karesini Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

İbrahim Büyükak oğluyla poz verdi: Oyun oynuyoruz biz

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Çift, haziran ayında oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden biri olan İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

EŞİ VE OĞLUNA KAYITSIZ KALMADI
Instagram'da 988 bin takipçisi bulunan oyuncu, oğluyla oynadığı anları; "Oyun oynuyoruz biz" notuyla paylaştı. Eşi ve oğlunun fotoğrafına kayıtsız kalmayan Nurdan Büyükak ise baba-oğulun pozuna "Yerim sizi" yorumunu yaptı.

İbrahim Büyükak oğluyla poz verdi: Oyun oynuyoruz biz

"İNŞALLAH MUTLU OLURLAR"
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Etiler'de görüntülenen İbrahim Büyükak, basın mensuplarıyla sohbet etmişti. Oyuncu, "Yeni bir film için toplantı yaptık. Şu an kadro belli değil ama sürpriz isimler olacak. Yakın zamanda çekmeyi düşünüyoruz. Bir yaz filmi olacak. Sonbahar gibi de vizyona girmek istiyoruz" demişti.

Haberin Devamı

Muhabirlerin yakın arkadaşı olan Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'e yaptığı evlilik teklifi hakkındaki görüşleri merak edilen İbrahim Büyükak, "Çok mutlu oldum bu duruma, Eser'le ben evlendik. Bir o kalmıştı. İnşallah mutlu olurlar" şeklinde konuşmuştu.