Cadde İbrahim Büyükak: Unutulmayacak bir andı

İbrahim Büyükak: Unutulmayacak bir andı

15.05.2022 - 15:17 | Son Güncellenme:

İbrahim Büyükak geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ve oğulları Aslan ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, 'İlginç Bazı Olaylar' dizisinin ikinci sezonunda eşi ve oğluyla kamera karşısına geçtiğini açıkladı.

İbrahim Büyükak: Unutulmayacak bir andı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Çift, geçtiğimiz haziran ayında oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

Haberin Devamı

İkili, oğullarıyla beraber son olarak Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak 'İlginç Bazı Olaylar' dizisinin yeni sezonu için start verdiğini söyleyen Büyükak, reklamlarında yer aldığı 'Getir' firması içinde YouTube kanalında 12 bölümlük mini bir dizi çekeceğini söyledi.

'İlginç Bazı Olaylar' dizisinin ikinci sezonunda eşi ve oğluyla da kamera karşısına geçtiğini söyleyen Büyükak, "Bizim için güzel bir anı ve tecrübe oldu. Unutulmayacak bir andı. Aldığımız tepkiler de bizi ayrıca çok mutlu etti" diye konuştu.

Yeni sinema filmi için de konuşan başarılı isim, "Yeni sinema filmimiz için ağustos ayında start vereceğiz. Henüz belli değil sürpriz olsun diyelim ama yine uygun bir durum oluşursa sinema filminde eşim ve oğlumda rol alabilir. Ancak dediğim gibi bu konuda henüz net bir durum yok" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İbrahim Büyükak: Unutulmayacak bir andı