Cadde İbrahim Erkal'ın son durumu ile ilgili hastaneden açıklama!

İbrahim Erkal'ın son durumu ile ilgili hastaneden açıklama!

13.04.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal yaşam mücadelesi veriyor. Evinin otoparkında baygın olarak bulunan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Erkal'ın son tetkiklerine göre yeni bir kanama olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastaneden yapılan son açıklamaya göre İbrahim Erkal'ın hayati tehlikesi devam etmektedir.

İbrahim Erkalın son durumu ile ilgili hastaneden açıklama

Beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal, tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşı veriyor.

Haberin Devamı

Erkal'ın tedavi gördüğü hastaneden son durumuyla ilgili açıklama geldi:

Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital’a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir.

SEDA SAYAN ZİYARETE GİTTİ
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Seda Sayan ve Faik Öztürk bugün hastaneye gelenler arasındaydı. Ziyaret öncesinde kısa bir açıklama yapan Akgün, İlk 24 saati daha henüz doldurmadık bu çok önemli. Arkasından 72 saati bekleyeceğiz. Yapılması gereken müdahale tıbbı olarak yapıldı. Her hangi bir değişiklik yok. Çeşitli haberler çıkıyor, yanlış şeyler arkadaşlar. Bunlar günahtır, yazıktır, onun da ailesi var" dedi. Seda Sayan ise Dua edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı