Cadde İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye ret! Rekor ücret talep etmişti

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye ret! Rekor ücret talep etmişti

13.03.2022 - 17:20 | Son Güncellenme:

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ile evlendikten sonra tanınmaya başlayan Yasemin Şefkatli, gelen fırsatı kendi eliyle tepti. Reklam filmi teklifi alan Yasemin Şefkatli, sunduğu ücret ile gelen teklifi kaybetti.

İbrahim Tatlısesin gelini Yasemin Şefkatliye ret Rekor ücret talep etmişti

Yaklaşık beş ay kadar önce arabesk müziğin imparatoru olarak tanımlanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ile nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, Tatlıses ailesinin gelini olduktan sonra tanınmaya başladı. Evlilik sonrası Yasemin Şefkatli'ye birçok markadan reklam teklifi gelmeye başladı. 

Haberin Devamı

YASEMİN ŞEFKATLİ'YE RET CEVABI
Hürriyet'te yer alan habere göre; Yasemin Şefkatli'ye son olarak bir telefon markasından reklam filmi teklifi geldi. Marka, Tatlıses'in gelinine oynaması için 450 bin TL'lik bir teklifte bulundu. Ancak Yasemin Şefkatli 1 milyon TL talep edince, marka ile anlaşma sağlanamadı.

İbrahim Tatlısesin gelini Yasemin Şefkatliye ret Rekor ücret talep etmişti

ALTIN KEMER HEDİYE ETTİ
İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz yıl ekim ayında gösterişli bir düğün ile uzun zamandır aşk yaşadığı aynı yaştaki model sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu.

İbrahim Tatlısesin gelini Yasemin Şefkatliye ret Rekor ücret talep etmişti

Oğlunun düğünü için kesenin ağzını açan Tatlıses, hiçbir masraftan kaçınmamış ve gelinine verdiği düğün hediyesi olay olmuştu. İmparator, düğünde gelinine 450 bin TL değerinde bir altın kemer takmıştı.