Cadde İhanet iddiaları sonrası İrem Derici'den Cem Belevi'ye olay gönderme!

İhanet iddiaları sonrası İrem Derici'den Cem Belevi'ye olay gönderme!

09.05.2022 - 11:12 | Son Güncellenme:

Aşklarına ikinci bir şans veren İrem Derici ve Cem Belevi'nin birliktelikleri hüsranla son buldu. Belevi'nin; Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düşünce İrem Derici'den gönderme gecikmedi.

İhanet iddiaları sonrası İrem Dericiden Cem Beleviye olay gönderme

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, yaz aylarında meslektaşı Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Konuyla alakalı bir açıklama yapmayan ikili, birkaç ay sonra ilişkisini noktalama kararı almıştı. İkili, birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmişti.

Haberin Devamı

"ÇOK FENA ALDATILDIM"

Bu yaşananların ardından 'İbo Show Yılbaşı Özel'e konuk olan İrem Derici, programdaki itirafıyla gündem olmuştu. Şarkıcı, "3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar" ifadelerini kullanmıştı.

İhanet iddiaları sonrası İrem Dericiden Cem Beleviye olay gönderme

Cem Belevi ise, İrem Derici'nin 'aldatılma' açıklaması üzerine, "Özel hayatımla ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum" demişti.

96 ADET GÜL GÖNDERDİ

Ardından Belevi, ayrılıklarının 96'ncı gününde Derici'ye, 96 gül göndermişti. Yakışıklı şarkıcı, konuyla ilgili; "Böyle bir olayı yalanlamıyorum, barışmış olabiliriz. İrem dünya tatlısı birisi. En güzel gülleri hak ediyor bu işler kısmet barışmış olabiliriz" demişti. Belevi'nin bu hamlesinin ardından ikili, ilişkilerine ikinci bir şans vermişti.

İhanet iddiaları sonrası İrem Dericiden Cem Beleviye olay gönderme

Haberin Devamı

Barışma sonrası Hollanda'da aşk tazeleyen ünlü çift, tatilden renkli karelerini de takipçileriyle paylaşmıştı. İkili, Amsterdam tatilinden dönüşte ayrılmıştı. Şehirde aşk fotoğrafları paylaşan şarkıcı çiftin ayrılık sebebinin ise kaybolan valiz olduğu ortaya çıkmıştı.

Derici'nin, İstanbul Havalimanı'nda valizinin başkası tarafından alındığını fark edince, argo kelimeler kullandığı iddia edilmişti. Şarkıcı, sevgilisinin uyarılarına rağmen sakinleşmeyince, ikili arasında gerginlik başladığı öğrenilmişti. Derici, havalimanında ayrıldığı sevgilisini Instagram hesabından engelleyip, daha önce paylaştığı fotoğrafları silmişti. Belevi de kız arkadaşının hamlesine karşılık, sosyal medya hesaplarından kareleri yayından kaldırmıştı.

İHANET İDDİASI GÜNDEM OLDU!

Tüm bu yaşananlar sonrasında aralarını düzelten İrem Derici ile Cem Belevi'den kötü haber geldi. İlişkileri bir dargın bir barışık giden çift yine ihanet iddiası nedeniyle ayrıldı. Popçu Cem Belevi'nin, İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı öne sürüldü.

İhanet iddiaları sonrası İrem Dericiden Cem Beleviye olay gönderme

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

İrem Derici, basına yansıyan haberlerin ardından Instagram hesabından Cem Belevi'ye gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.

35 yaşındaki İrem Derici'nin paylaşımının ardından 34 yaşındaki Belevi'den herhangi bir açıklama gelmedi.

"EVLENMEYECEĞİM ULAN"

Öte yandan altı yıl önce radyocu Rıza Esendemir'den boşanan Derici, "İkinci evliliği yapacak mısınız?" sorusuna, "Evlenmeyeceğim ulan. Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum. Çoluk çocuk istemiyorum. Köpeğime bile zor bakıyorum. 35 yaşındayım, gezmek istiyorum, görmek istiyorum. Bak Merve (Özbey) ikinci çocuğu yapıyor. Ben onlara agu cugu yapıyorum uzaktan, yetiyor" cevabını vermişti.

İhanet iddiaları sonrası İrem Dericiden Cem Beleviye olay gönderme

Yazarlar