Cadde 'İki Aşık' klibi bir haftada 14 milyon izlendi

'İki Aşık' klibi bir haftada 14 milyon izlendi

04.12.2017 - 15:55 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin söz ve beste alanındaki başarılı ismi Ersay Üner, geçtiğimiz hafta yayınladığı yeni şarkısı 'İki Aşık' ile hızlı bir yükseliş yakaladı.

İki Aşık klibi bir haftada 14 milyon izlendi

Bir hafta içerisinde 14 milyon izlenme sayısına ulaşan 'İki Aşık' klibi ve şarkı ile ilgili övgü dolu mesajlar alan Ersay Üner, dijital platformlarda da yükselişini sürdürüyor. İki Aşık, dijital platformlarda geçtiğimiz haftanın en çok dinlenen ve indirilen şarkılar kategorisinde bir numaraya yerleşti.

Haberin Devamı

Birbirine aşık iki insanın duygularının en saf haliyle betimlendiği ve siyah beyaz video tekniği kullanılarak hazırlanan klip ile beğeni toplayan müzisyen, 'İki Aşık' şarksını, "Yeni nesil bir forma sahip fakat hissi çok tanıdık" olarak tanımladı.

Şarkının söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan Ersay Üner, yeni projesinin mix&mastering'ini Justin Bieber, David Guetta , Kesha ve Jason Derulo gibi dünyaca ünlü isimlerin çalışmalarına imza atan Benny Steele ile yaptı. Los Angeles'ta bulunan Villages Stüdyoları'nda şarkının bir kısmının kayıtlarını yapan Üner, geri kalan kısımları kendi stüdyosunda tamamladı.