Cadde İkinci çocuğuna hamile Burcu Kara'dan yeni pozlar

İkinci çocuğuna hamile Burcu Kara'dan yeni pozlar

21.08.2022 - 12:12 | Son Güncellenme:

Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olacağını duyurmuştu. Şimdilerde altı aylık hamile olan güzel oyuncu, büyüyen karnını gözler önüne serdi. Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan 42 yaşındaki güzel oyuncuya, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

İkinci çocuğuna hamile Burcu Karadan yeni pozlar

Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, 2017'de Ali adını verdiği oğlunu kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve vaktini ailesiyle geçiren Kara'nın eşi Parlak'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer, birkaç ay önce ortaokuldan mezun olmuştu. Fırat Parlak'ın oyuncu eşi, mezuniyet töreninde Ömer'i yalnız bırakmadı. Minik Ali ise elinde ağabeyinin diploması ile poz vermişti.

İkinci çocuğuna hamile Burcu Karadan yeni pozlar

Bu özel günden fotoğrafları da Instagram hesabından yayınlayan Burcu Kara, paylaşımına; "Büyük oğlumuz, Ali'nin biricik ağabeyi Ömer, ortaokuldan mezun oldu. İlk kez cübbe giydi. Ne duygusal işler bunlar... Hepsi iyi günler görsün, iyi insanlarla karşılaşsın... Ülkemize, dünyamıza, kendilerine güzellikler getirsinler. Umudumuz da duamız da onlar için. Yolun hep hayırlarla kesişsin Ömer'ciğim" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

"36 BEDEN GÜNLERİME ARA VERİYORUZ"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Kara, geçtiğimiz haftalarda ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklamıştı. Siyah elbisesiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, müjdeli haberi; "Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu'ya hazır olun" sözleriyle duyurmuştu.

İkinci çocuğuna hamile Burcu Karadan yeni pozlar

"BEŞİNCİ AY BİTTİ"

İkinci çocuk heyecanı yaşayan Burcu Kara, ilk kez karnı burnunda çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Ayak bileklerine kadar uzanan mavi bir elbiseyle objektif karşısına geçen Burcu Kara, hamileliğinin altıncı ayına girdiğini ifade etti.

Fotoğraflarda karnının iyice belirginleştiği görülen Kara, gönderisine "Göbeği ve bebeği merak edip soranlar için hamile fotoğrafı da bırakayım bu arşive' dedim. 5 ay bitti!" ifadelerini not düştü. Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören oyuncu, bebeğinin cinsiyetini ve adını henüz açıklamadı.

İkinci çocuğuna hamile Burcu Karadan yeni pozlar

İLK EVLİLİĞİ BİR YIL SÜRMÜŞTÜ

Öte yandan oyuncu Burcu Kara, 2011'de meslektaşı Buğra Gülsoy ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, bir yıl sonra boşanmıştı.