Cadde İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen'den hamilelik pozları

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen'den hamilelik pozları

17.08.2022 - 14:56 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliği ve Karan adında üç yaşında bir oğlu olan Fahriye Evcen, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Şimdilerde tatilde olan ünlü isimden yeni kareler geldi. 3.5 aylık hamile olan Evcen, teknede objektif karşısına geçti. İşte ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncudan renkli kareler...

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcenden hamilelik pozları

Son olarak 'Uyanış: Büyük Selçuklu' adlı dizide rol alan Fahriye Evcen, 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Çalıkuşu dizisinde başrolleri Burak Özçivit ile paylaşmıştı. Zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen iki oyuncu, 2017 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki yıl sonra mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandıran oyuncu çift, oğulları Karan'ın doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Haberin Devamı

İKİNCİ BEBEK GELİYOR

Şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşayan Evcen ve Özçivit'ten yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz aylarda "Neler hissediyorsunuz?" sorusuna; "Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım, farkında olmadan kapalı yola girdim" yanıtını vermişti.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcenden hamilelik pozları

"KARAN İLE STAJIMI TAMAMLADIM"

Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, "Daha haberi yeni aldık. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullanmıştı.

'HAMİLELİK YARAMIŞ'

Ailece tatil sezonunu Bodrum'da açan çift, deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Evcen, son pozlarıyla adından söz ettirdi. 3.5 aylık hamile olan güzel oyuncu, teknede çekildiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcenden hamilelik pozları

Haberin Devamı

Beyaz bikinisi ve şortunu mavi bir gömlekle tamamlayan güzel anne, renkli kareleriyle dikkat çekti. 3.5 aylık hamile olan Evcen'i görenler; 'Hamilelik yaramış, daha da güzelleşmişsiniz', 'Bebek göründü', 'Maşallah' gibi yorumlarda bulundular.

"ARTIK SAÇMALAMAYIN"

Öte yandan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde evliliklerinde sıkıntı olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. İddiaya göre; eşi ve kayınvalidesiyle kavga eden Evcen, ipleri koparmış ve evi terk etmişti. Bu haberlerin ardından Karan adını verdikleri üç yaşında bir oğulları olan oyuncu çiften Burak Özçivit, sosyal medya hesabından kalp emojisiyle birlikte aşk pozu yayınlamıştı. İkinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen ise aynı poza, "Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın” notunu düşmüştü.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcenden hamilelik pozları