Cadde İlk Öpücük filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İlk Öpücük nerede çekildi?

İlk Öpücük filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İlk Öpücük nerede çekildi?

08.03.2021 - 20:00 | Son Güncellenme:

Yerli romantik ve komedi türündeki film İlk Öpücük, televizyon ekranlarında izleyicinin beğenisine sunuluyor. 2017 yılı yapımı filmde, yaşadığı hafıza kaybı nedeniyle her yeni güne 2 yıl öncesinden başlayan Bahar ve ona aşık olan Hakan anlatılıyor. İlgi gören İlk Öpücük filmi oyuncuları kim?

İlk Öpücük filmi oyuncuları kim, konusu nedir İlk Öpücük nerede çekildi

İlk Öpücük filminin yönetmenliğini Murat Onbul yürütüyor, senaristliğini ise Çağlar Yurt üstleniyor. Filmin başrollerinde ise Murat Yıldırım ile Özge Gürel bulunuyor. Sinema severler, İlk Öpücük filmi nerede çekildi merakla araştırıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile adından söz ettirmeye devam eden İlk Öpücük filmi detayları haberimizde...

Haberin Devamı

İLK ÖPÜCÜK FİLMİ KONUSU

Geçirdiği bir kaza nedeniyle hafıza sorunları yaşayan ve her güne 2 yıl öncesinden başlayan Bahar, babası ve abisinin büyük özverileri sayesinde hayatına hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmektedir. Yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan, Bahar'ı görür görmez âşık olmuştur; ancak genç kadının durumunu öğrenince, ona kendini her gün yeniden sevdirebilmek için aynı özverili yaşamı kabul etmek zorunda kalacaktır.

İLK ÖPÜCÜK NEREDE ÇEKİLDİ?

Sevilen proje 2017 yılında izleyicisi karşısına çıktı. Çekimleri ise Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Gölyazı ve Tirilye beldelerinde gerçekleştirildi.

İLK ÖPÜCÜK OYUNCU KADROSU

Murat Yıldırım 

Özge Gürel

Cezmi Baskın

Beyti Engin

Hayrettin Karaoğuz

Haberin Devamı

Sadi Celil Cengiz

Gamze Karaduman

Erol Aksoy

Jale Aylanç

Hakan Akın

Birsen Dürülü

İlay Erkök

Değer Alp

Dilan Demirel

Hilal Uysun

Zümre Ertürk

Alp Kadıoğlu