Cadde İlk tanıtıma büyük ilgi

İlk tanıtıma büyük ilgi

05.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda Kanal D’de ekrana gelecek ‘Bir Umut Yeter’in ilk tanıtımı, sosyal medyayı salladı. Beğeni toplayan video, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

İlk tanıtıma büyük ilgi

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi ‘Bir Umut Yeter’in ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra
Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’in yer aldığı projenin videosu, sosyal medyaya damga vurdu. Çekimleri devam eden dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlenirken, senaryoda Melis Civelek’in imzası var. Hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek yapımda; sevgi, nefret, hasret, kavuşma, merhamet, hırs, aşk ve suçluluk temaları ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

‘Bir Umut Yeter’in hikayesiyse şöyle: Askerlikten malulen emekli Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak seçer. Sakin ve yalnız bir hayat sürerken, Elif’le (Subaşı) tanışıp, evlenir. Çocuk sahibi olamayan çiftin yaşamı, dalgaların kıyıya getirdiği bir bebek sayesinde yön değiştirir. Derya (Töre) ve Elif’in bir tesadüfle kesişen yaşamları, beklenmedik olayların art arda yaşanmasına yol açar.

İlk tanıtıma büyük ilgi