Cadde İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum

İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum

25.04.2023 - 07:20 | Son Güncellenme:

'Asmalı Konak' dizisinde canlandırdığı 'Dicle' karakteriyle hafızalara kazınan İpek Tuzcuoğlu, Enes Hergüneş'in sunduğu Enes Hergüneş Show'a katıldı. 51 yaşında olmasına rağmen genç görüntüsü ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, gençlik sırrını paylaştı.

İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum

Kariyeri boyunca aralarında "Asmalı Konak", "Dürüye'nin Güğümleri", "Aşk ve Mavi", "Yalaza" ve "Ankara Yazı-Veda Mektubu"nun da bulunduğu pek çok yapımda rol alan İpek Tuzcuoğlu, YouTube'da yayınlanan 'Enes Hergüneş Show'a konuk oldu. Tuzcuoğlu, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

''NEGATİF DÜŞÜNCE ÜRETEN İNSANLARLA GÖRÜŞMÜYORUM''

Programda, hep güzel ve genç kalmasının sırrını anlatan sanatçı, ''Yaş alıyoruz ama galiba genetik olarak şanslıyım. Uyku ve sağlıklı beslenme önemli hayatımda. Gece hayatım yok. Mutsuz ve negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum. Kendime bir dünya kurdum. Sakin, basit ve hırssız yaşamaya çalışıyorum'' dedi. 

İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum

''ÖNYARGILARDAN KURTULMAMIZ LAZIM''

''Hakkında doğru bilinen bir yanlış var mı?'' sorusuna Tuzcuoğlu, ''Bence herkes her şeyi yanlış biliyor zaten. Bir tane yok ki. Göz önünde olan ünlü biriyseniz herkesin sizinle ilgili bir fikri oluyor. O insanı bilmek tanımak gerekiyor. Bilmeden fikir sahibi oluyoruz. Oysa toplum olarak birbirimize karşı önyargılardan kurtulmamız lazım.'' yanıtını verdi.

Haberin Devamı

İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum

''CEP TELEFONUYLA PROVA YAPAN OYUNCULARA SİNİR OLUYORUM''

''Kendinde neyi değiştirmek isterdin?'' sorusuna, ''Herkese çok güveniyorum. O değişmedi. Bu yaştan sonra da değişeceğini sanmıyorum'' yanıtını veren oyuncu, ''Takıntın var mı?'' sorusunu ise, ''Takıntı değilde önem verdiğim ve hassas olduğum bir husus var işle ilgili. Sette cep telefonuyla prova yapan oyunculara sinir oluyorum. Tabii bu onların tercihi ama sonuçta oyununa da yansıyor'' şeklinde yanıtladı.

İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum

İpek Tuzcoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

Eğer hayatım bir film olsaydı maneviyatı yüksek bir iş olurdu. Kişinin yaşam içindeki değişim ve dönüşümü ile ilgili olurdu. İçinde dram da komedi de olurdu ama esas mistik ve maneviyatı yüksek bir dönüşüm filmi olurdu.

Komik hallerim vardır. Renkli olmak iyidir. Oyuncu olmak renkli olmayı da getiriyor. Oyuncu olarak her duygunun tadına bakmak gerekiyor. Bukalemun gibiyimdir. Ortama kolay adapte olurum. Her şeye uyarım ama bir tek çadır hayatından emin değilim. Onu da ancak bir film veya bir dizi de canlandıracağım karakter için yapabilirim işte o zaman tutmayın beni .Konfor alanımı sadece canlandırdığım karakter için değiştiririm .