Cadde İrem Derici: Ben bu yazdan iğrendim!

İrem Derici: Ben bu yazdan iğrendim!

28.08.2022 - 16:30 | Son Güncellenme:

Kariyeriyle olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz yaza ait yeni bir karesini yayınladı. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede takipçilerinden büyük ilgi gördü.

İrem Derici: Ben bu yazdan iğrendim

Bir dargın bir barışık aşık yaşayan İrem Derici-Cem Belevi çifti, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiasıyla olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Meslektaşının kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberlerinin ardından sessizliğini bozan Derici, sosyal medya hesabından Belevi'ye yönelik isim vermeden sert bir paylaşım yaparak, "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İrem Derici: Ben bu yazdan iğrendim

Aşk hayatında istediği mutluluğu yakalayamayan Derici, son olarak sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. 8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni bir karesini yayınlayan ünlü isim, fotoğrafına; "Ben bu yazdan iğrendim. Geçen yazdan foto paylaşacağım artık. Öğkkk 2022 yazı öğkkkkkk" notunu yazdı.

Takipçileri, Derici'nin binlerce beğeni alan bu karesine; "Her zaman beton", "Yazın hakkında değil senin güzelliğin hakkında konuşabilir miyiz?" ve "Fotoğraf o kadar iyi ki" gibi yorumlar yaptı.