Cadde İrem Derici ile Cem Belevi barıştı mı?

İrem Derici ile Cem Belevi barıştı mı?

17.01.2022 - 11:44 | Son Güncellenme:

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde katıldığı İbo Show'da '3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakaladım, yakalattılar' açıklaması ile gündeme geldi. Bu kişinin Cem Belevi olduğu iddia edilmişti. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı. İrem Derici ve Cem Belevi'nin ilişkilerine ikinci bir şans verdiği öne sürüldü.

İrem Derici ile Cem Belevi barıştı mı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen İrem Derici, yaz aylarında meslektaşı Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Konuyla alakalı bir açıklama yapmayan ikili, birkaç ay sonra ilişkisini noktalama kararı aldı.

Haberin Devamı

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde "Evet, 3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım anladım. Allah cezalarını verecek" açıklamasında bulunmuştu.

Cem Belevi de İrem Derici'nin "aldatılma" açıklamasının ardından "Özel hayatım ile ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum." şeklinde yanıt vermişti.

Tüm bu yaşananların ardından İrem Derici'nin Cem Belevi ile ilişkisine bir şans verdiği ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından birbirlerini silen ikili, yeniden takipleşmeye de başladı.