Cadde İrem Derici: Kadınlardan korkuyorum!

İrem Derici: Kadınlardan korkuyorum!

25.12.2023 - 07:40 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

İrem Derici: Kadınlardan korkuyorum

İrem Derici, önceki gece Beykoz'daki özel bir gecede sahne aldı. Soruları yanıtlayan İrem Derici, "Ben artık kendi hızıma yetişemiyorum. Aralıksız bir kaç gündür sahnedeyim. Bu gün ben bu yalıya yakıştım. Firdevs Yöreoğlu gibiyim bu gün" dedi.

Haberin Devamı

"FAKE HESAPLARIMIN OLDUĞUNU SAĞIR SULTAN BİLİYOR"

Sosyal medyada sahte hesaplarının da olduğunu söyleyen şarkıcı, "Benim troll yapmak için fake hesaplarımın olduğunu sağır sultan biliyor. Ama kimseye değil kendime takılıyorum oralarda. Bu aralar skandal bir şey de yok zaten. Ben de trolluk yapıyorum arada işte" diyerek güldü.

İrem Derici: Kadınlardan korkuyorum

"ONLARLA UĞRAŞMAK ÇOK ZOR"

Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım" paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Konuyla ilgili İrem Derici, "Ben hayata dair İngilizce bir söz paylaştım ya. Ben gacılarla polemiğe giremiyorum, girmem. Kadınlardan korkuyorum ya. Onlarla uğraşmak çok zor. Hadise'ye hayranlığımı yedi düvel biliyor zaten. Hepimizin derdi daha büyük sahne yapmak, daha büyük şov yapmak. Hadise öyle güzel topladı ki olayı... Kendi yaptı kendi topladı" diye konuştu.

İrem Derici: Kadınlardan korkuyorum

Haberin Devamı

"EVLİLİĞİ ASLA DÜŞÜNMÜYORUM"

Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili, "Daha yetişkin ilişki yaşıyorum. Ben kolay aşık oldum gibi lanse ederim ama çok aşık olmamışımdır hayatımda. Evliliği de asla düşünmüyorum. Çocuk da istemiyorum. Büyük konuşuyorum ve konuşacağım. Bu saatten sonra benim için çok zor. Uğraşamam ben evlilikle" diyerek aşk hayatı hakkında da konuştu. 

İrem Derici: Kadınlardan korkuyorum