Cadde İrem Derici: Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum!

İrem Derici: Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum!

16.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Daha önce altı kez evlenip boşanan Seda Sayan, sunucusu olduğu programda solistlik yapan kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile mayıs ayında nikah masaına oturacağını açıkladı. Günlerdir magazin gündeminde ilk sıralarda yer alan haber İrem Derici'ye de soruldu. Altı yıl önce Rıza Esendemir'den popçu, 'ikinci evlilik' ve 'çocuk' sorularına bakın nasıl karşılık verdi. İşte detaylar...

İrem Derici: Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum

İrem Derici, önceki gün Bebek'te bir güzellik merkezi çıkışı objektiflere takıldı. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Rıza Esendemir'den 2016'da ayrılan ve şimdilerde meslektaşı Cem Belevi ile aşkı doludizgin devam eden şarkıcı, evlilik hakkında çok konuşulacak açıklarda bulundu.

Haberin Devamı

"EVLENMEYECEĞİM ULAN!"
Yedinci evliliğini yapmaya hazırlanan Seda Sayan'ı örnek gösteren basın mensuplarının, "Siz ikinci evliliği yapacak mısınız?" sorusuna 34 yaşındaki ünlü popçu, "Evlenmeyeceğim ulan" diyerek, esprili bir cevap verdi.

İrem Derici: Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum


"ALTIN TAKMAKTAN GINA GELDİ"
Gazetecilerle şakalaşan Derici, "Seda ablam bizim için de evlendi. Ben düğün derneklerden nefret ediyorum. Sadece sahneye çıkmayı seviyorum, orada para kazanıyorum" derken, "Altın takmaktan gına geldi. Gram alacağım artık" sözleriyle de dikkat çekti.

"ÇOCUK İSTEMİYORUM"
34 yaşındaki şarkıcı, "Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum. Çoluk çocuk istemiyorum. Köpeğime bile zor bakıyorum. 35 yaşındayım, gezmek istiyorum, görmek istiyorum. Bak Merve (Özbey) ikinci çocuğu yapıyor. Ben onlara agu cugu yapıyorum uzaktan, yetiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Cem Belevi'nin jestiyle büyük mutluluk yaşamıştı. Sevgilisinin kendisine gönderdiği gül demeti ile fotoğrafını paylaşan popçu, "Ondan vazgeçemem ben" notunu yazmıştı. Belevi de gül ve kalp emojileriyle karşılık vermişti.

İrem Derici: Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI
TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Seda Sayan, "Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. İkimizin de istediği buydu. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden 'Sonsuza dek evet' dedim" şeklinde konuşmuştu.

İrem Derici: Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum

59 yaşındaki sanatçı, "Temmuz ayında düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs ayında nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta" ifadelerini kullanmıştı.