Cadde İrem Derici: Sinan'ın ata sporu büyük konuşmak!

İrem Derici: Sinan'ın ata sporu büyük konuşmak!

07.01.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Ünlüler dünyasında adeta her adımı olay olan İrem Derici, usta sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik sitemine açıklık getirirken, 'Piyanist' albümünde yer aldığı Sinan Akçıl'a dikkat çeken bir göndermede bulundu. Meslektaşı Cem Belevi'yla bir dargın bir barışık ilişkisi son olarak ihanet gerekçesiyle biten şarkıcı, eski aşkının açıklamalarına da cevap verdi.

İrem Derici: Sinanın ata sporu büyük konuşmak

İrem Derici, önceki akşam Arnavutköy’de bir mekan çıkışında görüntülendi. 2022 yılını değerlendiren şarkıcı, “Her yıl olduğu gibi sahnelerde geçti. Ben şükretmeyi seviyorum. ‘Çok şükür, bin şükür’ diyerek listeleri altüst ettik. Batum'daydık, güzel bir sahne yaptık. 2022 öğretici bir yıl oldu. Bir araştırma şirketi beni en iyi seçmiş. Ama ben inanmıyorum öyle şeylere. O listede ilk 10’da olan herkes çok iyiydi, herkes çok çalıştı, herkes çok yoruldu. Bana en yakın olan isimlerin de hakkını yememek lazım” şeklinde konuştu.

İrem Derici: Sinanın ata sporu büyük konuşmak

Haberin Devamı

"ESPRİ OLSUN DİYE YAZDIM"

Muhabirlerin “İbrahim Tatlıses’e de bir siteminiz oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Derici, "İbrahim Tatlıses’in 'Ben bir Ajda bilirim, Hadise bilirim' söylemini ‘İrem Derici’ye ayıp oluyor’ diye sosyal medyada paylaşmışlardı. Ben de espri olsun diye öyle bir şey yazdım” yanıtını verdi.

İrem Derici: Sinanın ata sporu büyük konuşmak

"KÖR KÜTÜK AŞIK OLMAK İSTİYORUM"

2023’te sadece iş odaklı olduğunu belirten popçu, “Kör kütük aşık olmak istiyorum ama ihtimal yok. Sürekli sahne olacak, vakit olmayacak. Yeni bir single albüm yapıyoruz. Tek şarkılık, adı ‘Papatya’. İlk o çıkacak, sonra Sinan’ın albümü. Bir ay dinleneceğiz, sonra başka bir şarkı çıkacak” ifadelerini kullandı.

İrem Derici: Sinanın ata sporu büyük konuşmak

"ALLAH UTANDIRMASIN"

Meslektaşı Sinan Akçıl'a göndermede bulunan İrem Derici, “Allah o Sinan’ı bildiği gibi yapsın. İki gündür 'Piyanist' albümü için okuma yapıyorum, stüdyolarda sürünüyorum. Sinan albüm için büyük konuşuyor. Onun ata sporu büyük konuşmak ama ben onun gibi değilim. Albümde her tarzdan müzik var, güzel olacak. Allah utandırmasın” dedi.

İrem Derici: Sinanın ata sporu büyük konuşmak

Haberin Devamı

"KİMSE KİMSENİN DÜŞMANI DEĞİL"

Sivri dilli şarkıcıya, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Cem Belevi’nin ‘2022 yılında aşktan yana yüzüm hiç gülmedi’ demesi hatırlatıldı. Derici, “Evet, takip ettim ve gördüm. Şu konuda haklı. Kimse kimsenin düşmanı değil. Aradan bir sene geçti. Allah'ın selamını birbirimizden esirgemeyiz. Sadece bir daha bir ilişki zaten olmaz. Beyaz bayrak çektik. Bir yerde karşılaştığımız zaman bir selam, o kadar. Kimse kimsenin arkasından konuşmasın. Herkesin yolu açık olsun. Herkesin yeni açılan kapıları bereketli gelsin" açıklamasını yaptı.

İrem Derici: Sinanın ata sporu büyük konuşmak