Cadde Işıl ışıl bir gençlik geliyor

Işıl ışıl bir gençlik geliyor

11.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

20 Eylül’de ‘İyi ki Varsın’ adlı yeni konseriyle hayranlarıyla yeniden bir araya gelecek olan İrem, “Türkiye yeni döneme geçiyor. Her şeye karşın umut hiç bitmeyecek” dedi

Işıl ışıl bir gençlik geliyor

‘Rock Ozanı’ İlhan İrem 20 Eylül’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘Aşık Ruhlara’ dediği hayranlarına seslenecek. Her konserine bir isim veren İlhan İrem bu konserine de ‘İyi ki Varsın’ adını verdi.
“Etrafınıza, hayatınıza bir bakın; ‘İyi ki varsın’ diyebileceğiniz kaç kişi var? Kaç kişi kaldı?” diyen İrem, şunları söyledi: “Var olduğunu düşündüklerimizin hayat içindeki sarsıntılarla incileri döküldüğünde, aslında olmadıklarını görmeye alıştık artık.” Konserinde ilk defa seslendireceği şarkılar olacağını belirten İrem, konuklarına başka müzikal sürprizler de hazırladığını belirtti. Sürekli siyahlar giyinen sanatçı ancak ‘dünya tersine döndüğü zaman’ beyaz giyeceğini de sözlerine ekledi.

‘Çifte standartlar’
Türkiye’nin yeni döneme adım adım geçişini de değerlendiren İlhan İrem, “Aydınlık Türkiye’nin yok edilmiş haline ‘Yeni Türkiye’ dediler. Yeni Türkiye, tüm değerleri hiçlenmiş, karanlık bir coğrafyaya, mimarlarının verdiği isimdir. Belirli bir zümreyi hesap vermekten korumak için oluşturulmuş, çifte standartlar sisteminin adıdır. Her şeye karşın, ışıl ışıl bir gençlik geliyor. Umut hiç bitmeyecek” diye konuştu.