Cadde Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrum'da aşka geldi!

Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrum'da aşka geldi!

12.07.2022 - 09:30 | Son Güncellenme:

Türk Pop Müziği'nin güçlü yorumcularından Işın Karaca, Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da sahne aldı. Son dönemde açıklamalarıyla dikkat çeken sanatçı, konserin ardından Gölköy'de müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile denizin ve güneşin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Neşeleri bir hayli yerinde olan ikilinin iskelede romantik anları objektiflere böyle yansıdı.

Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrumda aşka geldi

KAMİL SÜMER / MİLLİYET
Işın Karaca, geçtiğimiz aylarda Gülşen'in sahne kostümüne verdiği tepkiyle magazin gündemine gelmişti. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programa konuşan şarkıcı, meslektaşının sahnede tercih ettiği iddialı sahne kıyafetlerini şu sözlerle eleştirmişti:

Haberin Devamı

Ben de kız annesiyim. Türkiye'de sanat yapıyorum. Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta. Yanındaki 3-5 marjinal insana inanıp da 'Haydi bu çok güzel oldu, bunu da magazine taşıyalım' demekle olmuyor bazı şeyler. Bir kariyer var önümüzde. Gülşen çok özel bir kız, kendi besteler yapan, buna ihtiyacı olmayan bir insan. Mesele şu, ben bunu 10 yaşındaki kızıma atıp normalleştirebilir miyim? Yani bu değil, normalleştiremezsin bu kadarını! Bu kadarı fazla!

Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrumda aşka geldi

"VÜCUDU DEĞİL, AKLIYLA İŞ YAPACAK"

Karaca, 'Sen Ben Aşk' parçasının tanıtımı için verdiği derin yırtmaçlı pozu eleştirilip, "Bir kız annesi olarak çocuğunuz onayladı mı?" sorusu yöneltilince ise "Bir kadın etten ibaret değildir. Vücudu değil; aklıyla iş yapacak" yanıtını vermişti.

"KADININ ETİ BU KADAR MI UCUZ?"

Gülşen'in sahne kostümlerini hedef alan açıklamaları hatırlatılan sanatçı, "Bir kesim de sizin söylemlerinizi kadına şiddet olarak görüyor" yorumunu, şu ifadelerle cevaplamıştı:

Kadının eti bu kadar mı ucuz? Hiçbir kadının eti bu kadar ucuz değil. Kadınlık ve çocuklar için bu kadar mücadele eden kim var hâlâ ülkemizde? Bizim örf ve adetlerimiz var. Ben de sahneye çıkıyorum, dekolte giyiyorum. Bunun sadece bir dozajı olduğunu söyledim. Kim ne isterse onu giysin ama çocuklarımız var. Saçma sapan şeyler, artık bunlar mide bulandırıyor.

"SEVENLERİMİ ŞAŞIRTACAĞIM"

Işın Karaca, Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da verdiği konserde şarkılarını mekanı dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kendi parçalarının yanı sıra Orhan Gencebay’dan Ferdi Tayfur’a, Müslüm Gürses’ten İbrahim Tatlıses’e kadar arabeskin 'baba'ları olarak bilinen isimlerin eserlerini de seslendiren sanatçı, sesi ve sahne performansıyla alkış aldı.

Haberin Devamı

Siyah beyaz midi elbise tercih eden ve 40 km. hızla esen rüzgara rağmen iki saat boyunca sahnede kalan 49 yaşındaki popçu, ‘Sen Ben Aşk’ albümünün ikinci klip çalışmasına başladığını ve çok yakında sürpriz bir şarkıyla sevenlerini şaşırtacağını söyledi.

İSKELEDE ROMANTİK ANLAR

Ünlü popçu, konser sonrası Bodrum Gölköy'de bir beach'te yaklaşık dört yıldır birliktelik yaşadığı müzisyen Can Yapıcıoğlu ile görüntülendi.

Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrumda aşka geldi

İskelede romantik anlar yaşayan sevgililer, birbirlerini öpücüklere boğdu. Daha sonra birlikte denize giren çift, Ege'nin serin sularının tadını çıkardı.

Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrumda aşka geldi