Cadde İSTANBUL’DA AŞK BAŞKADIR!

İSTANBUL’DA AŞK BAŞKADIR!

02.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

25 gündür turnede olan Roger Waters’ı çok özlediğini söyleyen Laurie Waters, eşini görmek için İstanbul’a geldi. Laurie Waters’ın 25 ülke içinden en çok İstanbul’u merak ettiği öğrenildi

İSTANBUL’DA AŞK BAŞKADIR

‘The Wall’ turnesi kapsamında 4 Ağustos Pazar günü İTÜ Arena’da sahneye çıkacak olan Roger Waters’ın eşi Laurie Waters yalnızlığa dayanamadı. 25 gündür turnede olduğu için eşi Rager Waters’la görüşemeyen Laurie Waters, iki oğlu ve kızını Amerika’da bırakarak İstanbul’a geldi.
Temmuz ayında ilk olarak Belçika’da başlayan ‘The Wall’ turne kapsamında 25 gündür ayrı kalan çift, İstanbul’da buluşarak hasret giderdi. Laurie Waters, eşiyle hasret giderirken birkaç gün İstanbul’da tatil yapacak.
Laurie Waters, eşi Rager Waters’in ‘The Wall’ kapmasında sahneye çıkacağı 25 ülke içinden en çok İstanbul’u merak ettiği öğrenildi. Çift, pazar gününe kadar İstanbul’da birlikte zaman geçirecek. Laurie Waters, İstanbul konserinden sonra Amerika’ya dönecek. Rager Waters ise turne kapsamında çarşamba günü Prag’da sahne olacak. Eşinden önce İstanbul’a ayak basan Waters’ın kaldığı otel sır gibi saklanırken şarkıcı, gün boyu dışarı çıkmayıp, odasında dinlenmeyi tercih etti.

Duvarı çocuklar yıkacak
75 TIR’la 140 tonluk prodüksiyon malzemesi getirilen konser, görsel şölene çevirilecek.
Waters, turne kapsamında 110 metrelik sembolik duvarı çocuklarla yıkacak. İstanbul’da 199’uncu kez sembolik olarak yıkılacak duvarın önünde bu kez Türk çocukları olacak. Pink Floyd grubunun unutulmaz parçalarından ‘Another Brick in The Wall’ parçasını Roger Waters ile birlikte çocuk korosu seslendirecek. Çocuklar hem şarkı söyleyecek hem de dans edecek. Roger Waters, özellikle şovun bu kısmının çok önemli olduğunu ve çocukların sahnede enerjilerini hissetmeyi çok sevdiğini söylüyor. Konserde ansızın belirecek ve sahneyi yerle bir edecek bir uçak da yer alıyor.