Cadde İvana Sert: Herkes aşı olmalı

İvana Sert: Herkes aşı olmalı

29.08.2021 - 11:00 | Son Güncellenme:

Erzurum'da bir mobilya mağazasının açılışına katılan manken, sunucu, moda tasarımcısı İvana Sert, pandemi döneminde çok zorlanmadığını kendine vakit ayırdığını söyledi. Pandeminin en büyük ilacının aşı olduğunu belirten İvana Sert, "Bence herkes aşı olmalı. Şu anda başka yapacak bir şey yok" dedi.

İvana Sert: Herkes aşı olmalı

İvana Sert, Erzurum merkez Yakutiye ilçesi Gülahmet semtinde bir mobilya mağazasının açılışına katıldı. Mobilya mağazası sahibi Merve Özyapar'ın ev sahipliği yaptığı İvana sert açılış kurdelesini AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat ile birlikte kesti.

Haberin Devamı

Mağazayı gezen Aydemir, İvana Sert'in objektiflere poz verdiğini görünce "Manken gibi oturuyorsunuz, gayet iyisiniz" diyerek şaka yaptı. İvana Sert, bu ifadelere "Oturma duruşu, bakış çok yaptığım için kamera görünce hemen nereden profil yapacağım, çekileceğimi biliyorum" cevabını verdi. 

İvana Sert: Herkes aşı olmalı

"KENDİMLE İLGİLENDİM"
Açılış sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İvana Sert, pandemi dönemiyle ilgili değerlendirmede bulundu. Pandemide çok zorlanmadığını ifade eden İvana Sert, "Kendime zaten zaman ayıran bir insanım. Pandemi öncesinde de pandemi döneminde de kendimle ilgilendim. Şu anda kendimle vakit geçirmeyi seviyorum..."

"Spor yapımayı, kitap okumayı film izlemeyi seviyorum. Bu tarz şeyler beni sıkmadı çok gezen tozan tip değilim. Ondan dolayı ailemle beraber zaman geçirmek, kendime zaman geçirmeyi sevdim çok zorlanmadım" diye konuştu. 

Haberin Devamı

"HERKES AŞI OLMALI"
Pandeminin tek ilacının aşı olduğunu ifade eden İvana Sert, "Bence herkes aşı olmalı. Sonuçta büyük bir pandeminin içindeyiz. Bunun tek ilacı aşı. Şu anda yapacak başka bir şey yok" dedi. 

"ERZURUM DAĞLARININ AŞIĞIYIM"
Kış mevsiminde kayağa geldiği Erzurum dağlarına aşık olduğunu belirten İvana Sert, Erzurum'un cennet gibi bir yer olduğunu söyledi. 

Yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi veren İvane Sert, bir televizyon kanalı için iş dünyası programı sunduğunu ifade ederek, "İş dünyası modadan uzak. Modaya biraz ara verdim ama bu demek değil ki geri dönmeyeceğim" dedi. 

Açılış sonrası davete katılanlar İvana Sert'le fotoğraf çekilme yarışına girdi. Kadın ve erkek davetliler bir taraftan selfie çekilirken bir taraftan ünlü mankenle sohbet etti. 

İvana Sert: Herkes aşı olmalı