Cadde İyi Aile Babası konusu nedir? İyi Aile Babası dizisi oyuncu kadrosu, İyi Aile Babası 1. bölüm izle....

İyi Aile Babası konusu nedir? İyi Aile Babası dizisi oyuncu kadrosu, İyi Aile Babası 1. bölüm izle....

10.12.2020 - 18:31 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası ilk bölümü ile 3 Aralık'ta ekrana geldi. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun olağanüstü oyunculukları ile her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak. İşte, İyi Aile Babası konusu ve oyuncuları...

İyi Aile Babası konusu nedir İyi Aile Babası dizisi oyuncu kadrosu, İyi Aile Babası 1. bölüm izle....

İyi Aile Babası dizisinde; büyük aşkla evlenen Mehmet ile Aslı'nın evlendikten sonra ;Mehmet'in ailesi nedeniyle işlerin zorlaşmasıyla hikayede gelinen nokta komik bir dille ele alınıyor. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan İyi Aile Babası, sitcom türünde aile dizisidir. 

Haberin Devamı

İYİ AİLE BABASI OYUNCU KADROSU

Televizyon hayatına henüz başlamış olan İyi Aile Babası dizisinin başarılı kadrosunda; Çağlar Çorumlu(Mehmet Ali Pamuk), Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk), Melek Baykal(Arife Pamuk), Salih Kalyon (Kerami Pamuk), Timur Acar (Rıfkı Pamuk), Bahar Süer (Ayfer),Berke Üsdiken (Emre Güney), Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk), Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk) Beste Bereket (Aydan Hemşire), Rukan Demir (Çilem Hemşire) yer alıyor.

İYİ AİLE BABASI DİZİSİ KONUSU

Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali, evli ve üç çocuklu bir aile babasıdır. Mehmet Ali mahalle arasında özel halk sağlığı kliniği sahibi, idealist bir hekim ve daha da idealist bir aile babasıdır. Mehmet Ali, tıp fakültesinde okurken, kampüste tanıştığı, halkla ilişkiler bölümünde okuyan ve çok güzel bir İstanbul Kadıköy kızı olan Aslı’ya aşık olmuş ve sonunda O’nunla evlenmeyi başarmıştır. 

Haberin Devamı

Aslı da, Mehmet Ali’yi severek evlenmiştir; ama Mehmet Ali ile evlenirken, aynı anda Mehmet Ali’nin ailesiyle de evleniyor olduğundan haberi yoktur. Mehmet Ali, evlendikten sonra, en azından bir süreliğine kira vermemek için, eskiden Adana’nın önemli ağalarından olan İbrahim dedesinin annesine bıraktığı üç katlı eski apartmanında oturmayı uygun görünce; yeni evli çiftin tüm hayatları, giriş katında oturan anne babalarının hayatıyla iç içe geçmiştir.

İYİ AİLE BABASI İLK BÖLÜM FULL İZLE...