Cadde İyi Aile Babası oyuncuları kimler, konusu nedir? İyi Aile Babası fragmanı izle, dizi ne zaman başlıyor?

İyi Aile Babası oyuncuları kimler, konusu nedir? İyi Aile Babası fragmanı izle, dizi ne zaman başlıyor?

05.11.2020 - 10:50 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası hakkında meraklı arayış başladı. Komedi türündeki İyi Aile Babası oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? İyi Aile Babası ne zaman başlıyor? İşte güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusunu yansıtan İyi Aile Babası fragmanı izleme ekranı...

İyi Aile Babası oyuncuları kimler, konusu nedir İyi Aile Babası fragmanı izle, dizi ne zaman başlıyor

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı İyi Aile Babası dizisinin fragmanı yayınlanmaya başladı. İzleyiciler ise dizi hakkında meraklandı. İyi Aile Babası oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir sorularına cevap arayan izleyiciler, fragmanı izlemek için İyi Aile babası fragmanı izle aramasında bulunmaya başladı. Peki İyi Aile Babası ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

İYİ AİLE BABASI OYUNCULARI KİMLER?

Çağlar Çorumlu
Şebnem Bozoklu
Melek Baykal
Salih Kalyon
Timur Acar
Bahar Şahin
Bahar Süer
Berke Üsdiken
Ecrin Su Çoban
Berat Efe Parlar
Beste Bereket
Rukan Demir

İYİ AİLE BABASI KONUSU NEDİR?

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

İYİ AİLE BABASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İyi Aile Babası dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin yayın tarihi açıklandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

Haberin Devamı

İYİ AİLE BABASI FRAGMANI İZLE