Cadde ‘İz bırakmak kolay değil’

‘İz bırakmak kolay değil’

11.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘İz Bırakan Kadınlar Zirvesi’nde ‘Onur Ödülü’ alan Ajda Pekkan, “Bir kadın olarak tek başına ayakta kalabilmek ve iz bırakmak çok zor” dedi.

‘İz bırakmak kolay değil’

Ajda Pekkan, Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği ‘2. İz Bırakan Kadınlar Zirvesi’ne katıldı. Alana girerken büyük ilgi gören Süperstar, ‘Onur Ödülü’ almak için çıktığı sahnede, önemli açıklamalar yaptı. Sanat hayatı boyunca iz bırakmanın tek koşulunun saygı olduğuna değinen Pekkan, “Öncelikle kendime, yaptığım işe, kabiliyetime ve sonra da sevenlerime saygı gösterdim. Benim için iz bırakmak kolay olmadı. Dayanabilmek, o gücü gösterebilmek ve bir kadın olarak tek başına ayakta kalabilmek çok zor” dedi.

Haberin Devamı

Tören sonrası kendisini bekleyen gazetecilerle sohbet eden sanatçı, “Özlem duyduğunuz bir şey var mı?” sorusu karşısında çocuk hasreti yaşadığını dile getirdi. Bu durumun farkına geç vardığını anlatan sanatçı, “Tek başına mutlu olmak başka, eşinle olmak başka. Koşuşturmalardan fark etmemiştim, sonradan kıymetini anladım fakat geç oldu” dedi. Beyaz atlı prens beklemediğini de söyleyen Süperstar, “Beklenti, kötü bir şey. Hayat tesadüftür, buna inanıyorum” diyerek aracına bindi.