Cadde İzzet Yıldızhan'dan sert sözler: Demet Akalın haindir!

İzzet Yıldızhan'dan sert sözler: Demet Akalın haindir!

20.01.2020 - 14:54 | Son Güncellenme:

Demet Akalın'ın "Önümü kesmeye çalıştılar" itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. Bunun ardından Pınar Aylin ve İzzet Yıldızhan, '2. Sayfa' programına bağlanarak olay yaratacak açıklamalar yaptı.

İzzet Yıldızhandan sert sözler: Demet Akalın haindir

Demet Akalın, Youtube’daki ‘Acı Gerçekler’ programında; isim vermeden, 23 yıl önce önünü kesen İzmirli bir şarkıcıdan bahsetmiş ve şu açıklamalarda bulunmuştu: "Mankenlik yaparken müzik şirketi bana albüm teklif etmişti. İmza atmaya gittim, beklerken dönemin ünlü bir popçusu geldi. Beni görünce ‘Burada ne işin var?’ diye sordu." Ben de ‘Albüm için geldim’ dedim. Suratı bir anda allak bullak oldu. Çıkıp gitti. 10 dakika sonra bir görevli odaya gelip ‘anlaşmanız iptal oldu’ dedi. Gün geldi, devran döndü. Bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştım. Havalı bir ‘merhaba’ dedim. Ne oldu, o şimdi piyasada bile yok.”

Haberin Devamı

Demet Akalın'ın isim vermeden bahsettiği şarkıcının Pınar Aylin olduğu ortaya çıktı. İddialar karşısında sessizliğini bozan Pınar Aylin '2. Sayfa' programına konuştu.

Böyle bir şey olmadığını söyleyen Aylin, "Ben o dönem A takımındaydım. No name bir mankenle uğraşacak vaktim yoktu" dedi.

Ardından canlı yayına bağlanan İzzet Yıldızhan ise herkesi şaşırttı. Çok konuşulacak bir iddia ortaya atan Yıldızhan, Demet Akalın'ın hain olduğunu söylerken, "Yıllar önce Bülent Ersoy ile program yapıyorduk. Kendisi aranıp davet edildi. 'O varsa ben gelmem' konusunu kendisi bana yaşattı" dedi.

Yazarlar