Cadde 'James Bond' oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk!

'James Bond' oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk!

14.06.2023 - 16:01 | Son Güncellenme:

Sinema tarihinin en unutulmaz karakterlerinden '007 James Bond'un 25'inci devam halkası 'No Time to Die'ın (Ölmek İçin Zaman Yok) gösterimi, çekimler 2019'da gerçekleşmesine karşın koronavirüs pandemisi nedeniyle iki yıl ertelenmişti. Lea Seydoux, 'Madeleine Swann' karakterine hayat verdiği filmin konusunu bir sır olarak saklarken yaşadıklarını anlattı.

James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk

Lea Seydoux, yönetmen koltuğunda Cary Joji Fukunaga'nın oturduğu, Daniel Craig'in beşinci kez James Bond olarak kamera karşısına geçtiği, 163 dakikalık süresiyle dikkat çeken Ölmek İçin Zaman Yok'ta, Bond kızı Madeleine Swann'ı canlandırdı.

Haberin Devamı

37 yaşındaki Fransız aktris, Eylül 2021'de vizyona giren yapımda yaşanan sayısız erteleme sürecinde, kendisinin ve oyuncu kadrosunun ne kadar baskı altında kaldıklarını açıkladı.

James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk

"BU KADAR UZUN SÜRE SIRRI SAKLAMAK ZORUNDA KALDIK"

Radio Times'a konuşan Lea Seydoux, bu kadar çok insanın uzun süre sessiz kalması nedeniyle filmin sonunun hiç sızdırılmamasına çok şaşırdığını itiraf etti. Spectre ve Ölmek İçin Zaman Yok'ta yer alan Bond kızı, senaryodaki olay örgüsünün vizyondan önce sızması halinde, ikonik İngiliz ajanı 007'nin son filminin mahvolacağını söyledi.

James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk

Eğer sır ortaya çıkarsa... Tanrım! Belki bazıları biliyordu. Bilmiyorum ama sızmamasına çok şaşırdım. Bu kadar uzun süre sırrı saklamak zorunda kaldık. Eğer sızsaydı mahvolurduk!

250 MİLYON DOLAR BÜTÇE!

Daniel Craig'in, dünyanın en uzun soluklu macera serisinde son kez 007'yi canlandırdığı, 250 milyon dolara mal olan No Time To Die, ABD'de açılış hafta sonunda 56 milyon dolar hasılat elde etmişti.

James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk

Haberin Devamı

775 MİLYON DOLAR HASILAT!

Son 'James Bond' filmi, 56 milyon dolar hasılat ile serinin bir önceki yapımı 'Spectre'nin 73 milyon dolarlık açılışının gerisinde kalmıştı. Ölmek İçin Zaman Yok, dünya genelinde yaklaşık 775 milyon dolar hasılat yapmıştı.

"KADIN 007'YE GEREK YOK"

Ölmek İçin Zaman Yok'ta Bond kızını canlandıran Ana de Armas, 007’yi bir kadının canlandırması önerisine sıcak bakmadığını açıklamıştı Bond kızları biraz daha ilginç olabilir ama kadın 007 olmaya gerek yok. Rolü devralmak için başka birinin karakterini çalmaya gerek yok. Bu, James Bond dünyasına ve içinde bulunduğu evrenin fantezisine götürüyor. Bunun yerine, gelecekteki Bond filmlerinde Kadın rollerinin daha farklı işlenmesini isterdim. Kadınlara daha önemli ve tanınma sağlayacak roller verilmesi ilgi çekici olurdu.

James Bond oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk