Cadde Jennifer Aniston’un bilinmeyenleri

Jennifer Aniston’un bilinmeyenleri

23.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Jennifer Aniston’un bilinmeyenleri

Hollywood’un en güzel kadınları arasında yer alan ve örnek yaşantısıyla dikkat çeken Jennifer Aniston’ın bilinmeyenyönlerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

Dizi için kilo verdi

Jennifer Aniston’un bilinmeyenleri

Aniston, dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan ‘Friends’ dizindeki Rachel Green karakteri için 14 kilo verdi. Oyuncu, başlarda Courteney Cox’un canlandırdığı, yapımın en baskın ve titiz karakteri Monica Geller için düşünülmüştü.

Kontrol manyağı

Sakin ve ılımlı görünümüne karşın, tam bir kontrol manyağı olduğunu itiraf eden Aniston, “Her işten sorumlu olmayı seviyorum. Hayatım benim dışımda gelişti ve bugün tam kontrolde olabilmek benim için çok önemli” diyor.

Garsonluk yaptı

Hollywood’da tanınmadan önce günlük harçlığını çıkarabilmek için bir dönem tele satış sorumlusu olarak çalıştığını belirten Aniston, garsonluk yaparak da geçimini sağladı.

Disleksi hastasıydı

Haberin Devamı


20’li yaşlarındayken kendisine disleksi (öğrenme bozukluğu) teşhisi konulan Aniston, “Akıllı olmadığımı düşünüyordum. Hiçbir şeyi zihnimde tutamıyordum. Çocukluğumda yaşadığım her şeyin bir açıklaması vardı” şeklinde konuştu.

Uçaktan korkuyor

Mesleği gereği sürekli seyahat halinde olan Jennifer Aniston, katıldığı bir TV programında uçak yolculuğu yapmaktan korktuğu itiraf etmişti.

Su fobisi var

Çocukluğunda geçirdiği bir kaza nedeniyle suyla arası iyi olmayan oyuncu, “Deniz ya da havuzda suyun altına girmekten gerçekten korkuyorum. Çocukken üç tekerli bisikletimle havuza düşüp, ölümden dönmüştüm” açıklamasını yaptı.

27 yıldır bitmeyen dostluk

Jennifer Aniston’un bilinmeyenleri

Aniston, 21 yaşında tanıştığı Paul Rudd’la ‘The Object of My Affection’ (Aşkımın Hedefisin) ve ‘Wanderlust’ (Bir Ömür Boyu Yolculuk) filmlerinde başrolü oynadı. İkili, 27 yıl boyunca arkadaşlıklarını sürdürmeyi başarabildi.

Vaftiz annesi

Jennifer Aniston’un bilinmeyenleri

Jennifer Aniston, ‘Friends’ dizisinde birlikte rol aldığı Courteney Cox’un, şu an 13 yaşında olan kızı Coco’nun vaftiz annesi.

Yunanistan’da yaşadı

Babası Girit doğumlu olan oyuncu, çocukluğunda ailesiyle Yunanistan’da yaşadı. O döneme dair çok az anı hatırladığını belirten Aniston, Yunanca sadece birkaç kelime bildiğini söylemişti.

Çeviri: Eda Ünsün