Cadde Jennifer Aniston'dan Brad Pitt için çok konuşulacak sözler! İlk ve son isim o oldu

Jennifer Aniston'dan Brad Pitt için çok konuşulacak sözler! İlk ve son isim o oldu

27.05.2022 - 13:08 | Son Güncellenme:

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan 'Ellen Degeneres Show', dün akşam final yaptı. 19 sezon boyunca birçok farklı ismi konuk alan Ellen’ın son konuğu da 'Friends' dizisinin sevilen ismi Jennifer Aniston oldu. Aniston’un Brad Pitt'e yaptığı gönderme ise son bölüme damga vurdu.

Jennifer Anistondan Brad Pitt için çok konuşulacak sözler İlk ve son isim o oldu

Sevilen talk show programı 'Ellen DeGeneres Show' 19 yıllık serüvenin ardından dün akşam final yaptı. Herkes tarafından merak edilen final bölümünün ilk konuğu aynı zamanda programın ilk bölüm konuğu olan 'Freinds' dizisinin sevilen yıldızı Jennifor Aniston'dı. Programa ilk olarak 2003 yılında katılan ünlü oyuncu Ellen'a eğlenceli bir hediye de vermişti. 19 sezon boyunca toplam 20 kez programa katılan Aniston son bölümde Ellen'a, "Senin program yaptığından daha fazla şovunda bulundum” diyerek espri yaptı. Eğlence dolu program finalinde Aniston, 2004'te sona eren 'Friends' finalini değerlendirdikten sonra boşanma süreciyle ilgili bombayı da patlattı.

Haberin Devamı

BRAD PITT'E MESAJ GÖNDERDİ

Brad Pitt ile dört buçuk yıl evli kaldıktan sonra 2005 yılında boşanan Aniston konuşma arasında gülerek, "Eh, boşandım ve terapiye gittim. Sonra 'Ayrılık' adında bir film yaptım" dedi. Pitt'in Aniston'ı Angelina Jolie ile aldattığı iddia edildikten sonra evliliklerinin çirkin bir şekilde sona erdiği söylentileri uzun süre ortada dolaşmıştı. Ancak Pitt ve Aniston'a çok yakın kaynaklar ikilinin hâlâ arkadaş olduğunu, dostane ve samimi bir ilişki içerisinde bulunduklarını iddia ediyor. Nitekim 'Howard Stern Show'a katılan Aniston da "Brad ve ben arkadaşız" demişti

Eski eşler 2020 SAG Ödülleri'nde sahne arkasında tekrar bir araya geldi ve aynı yıl 'Fast Times at Ridgemont Lisesi' için birlikte bir organizasyon düzenledi. 

Jennifer Anistondan Brad Pitt için çok konuşulacak sözler İlk ve son isim o oldu

98 MİLYON LİRALIK HEDİYE

Öyle ki Brad Pitt eski eşi Aniston'a 2019 yılında harika bir doğum günü hediyesi bile aldı. Bu hediye Pitt'e 98 milyon liraya mâl oldu. Boşanma sonrası Beverly Hills'de yaşadıkları ev satışa çıktığında Jennifer  Aniston'a yakın kaynaklar, "Hayallerindeki evi kaybetmenin boşanmalarının acısını daha da kötüleştirdiğini ve evi satın almamanın en büyük pişmanlıklarından biri olduğunu" söylemişti. İddialara göre Brad, evi geri almak için kesenin ağzı açmış ve eski karısına o evi hediye etmiş olabilirdi!

Haberin Devamı

'20 YIL ÖNCE KİMSE DÜŞÜNMEDİ'

'Ellen DeGeneres Show'un diğer final programı konukları ise Billie Ellish ve Pink oldu. DeGeneres, 14 yıllık eşi Portia de Rossi'nin de aralarında bulunduğu kalabalık tarafından ayakta alkışlanarak sahneye çıktı ve duygulandıran veda konuşmasında şunları söyledi:

"Son gösterimize hoş geldiniz. 19 yıl önce burada karşınıza çıktım ve bunun bir ilişkinin başlangıcı olduğunu söyledim. Ve bugün ise diyorum ki bu bir ilişkinin sonu değil, daha çok küçük bir mola. 20 yıl önce programın bu kadar ilgi göreceğini kimse düşünmemişti. Farklı bir gösteri olduğu için değil, farklı olduğum için. Çok az kanal şovu satın almak istedi ve işte 20 yıl sonra bu muhteşem yolculuğu birlikte kutluyoruz. Bu platform sayesinde insanların hayatlarını değiştirebildik ve bu şov, hayatımı sonsuza dek değiştirdi. Bu şimdiye kadar sahip olduğum en büyük deneyim, hayal gücümün ötesinde."

Sonrasında DeGeneres ve yardımcı yapımcı Stephen tWitch Boss, Emotions'ın 'Best of My Love' şarkısıyla dans ederek programı bitirdi.