Cadde Jennifer Lopez: Ben Affleck'le tekrar bir araya gelmemize ikimiz de şaşırdık

Jennifer Lopez: Ben Affleck'le tekrar bir araya gelmemize ikimiz de şaşırdık

14.02.2022 - 07:56 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck'le tekrar bir araya geleceklerini "hiç hayal etmediğini", hatta bu duruma "hem kendisinin hem de Affleck'in şaşırdığını" açıkladı.

Jennifer Lopez: Ben Affleckle tekrar bir araya gelmemize ikimiz de şaşırdık

Önceki gün Ellen DeGeneres'ın programına konuk olan Jennifer Lopez, Ben Affleck'le tekrar bir araya geleceklerini "hiç hayal etmediğini" söyledi. 52 yaşındaki Lopez, yıllar sonra bir kez daha birlikte olmalarına "hem kendisinin hem de Affleck'in şaşırdığını" açıkladı.

Haberin Devamı

Şov dünyasının meşhur çifti 2002'de ilişkiye başlayıp nişanlansa da iki yıl sonra ayrılmıştı. İkili, Nisan 2021'de tekrar bir araya gelmişti.

"BUNU HAYAL EDEMEZDİM"
Independent'in haberine göre, "Buna bizden daha fazla şaşıran olduğunu düşünmüyorum" diyen Lopez, "Bunun yaşanabileceğini hayal edemezdim. Güzel bir şey" şeklinde konuştu.

Jennifer Lopez: Ben Affleckle tekrar bir araya gelmemize ikimiz de şaşırdık

"GÜZEL BİR AŞK HİKAYESİ"
Öte yandan birkaç hafta önce de People dergisine röportaj veren Jennifer Lopez, Ben Affleck ile yeniden bir arada olmasını kutsal bir armağan olarak tanımlamıştı.

Lopez, “Onunla birlikte olduğum için çok şanslı, mutlu ve gururlu hissediyorum. İkinci bir şans olarak güzel bir aşk hikayesi yaşıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

ABD'li şarkıcı, “İkimiz de ‘Vay canına, çok mutluyuz ve bunların hiçbirinin tekrar devreye girmesini istemiyoruz’ diyorduk. Artık daha yaşlıyız, daha akıllıyız, daha fazla tecrübeye sahibiz" demişti.

Jennifer Lopez: Ben Affleckle tekrar bir araya gelmemize ikimiz de şaşırdık