Cadde Johnny Depp, Cannes'da 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

Johnny Depp, Cannes'da 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

17.05.2023 - 11:50 | Son Güncellenme:

Birbirinden iddialı filmlerin, Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalin açılış gününde 'Jeanne du Barry' filminin başrol oyuncusu Johnny Depp, sinema sektörüne görkemli bir dönüş yaptı. Ünlü isim, galada 7 dakika boyunca ayakta alkışlanınca gözyaşlarını tutamadı.

Johnny Depp, Cannesda 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

ABD'li oyuncu Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran 2022'de sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA DOLARLIK TAZMİNAT KARARI!

Oy birliğiyle alınan kararda, jüri; Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar vermişti.

Johnny Depp, Cannesda 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürülmüştü. Eski eşlerin avukatları, Heard'ün sigorta şirketinin; Depp'e 1 milyon dolar ödemesini öngören bir anlaşma imzalamıştı.

76. CANNES FİLM FESTİVALİ BAŞLADI

Fransa'da jüri başkanlığını İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un üstlendiği 76. Cannes Film Festivali başladı. Fransız ve Cezayirli yönetmen Maiwenn Le Besco'nun Jeanne du Barry filmiyle açılan 76. Cannes Film Festivali'nde Johnny Depp ilgi gördü.

Johnny Depp, Cannesda 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

Haberin Devamı

DEPP AYAKTA ALKIŞLANDI, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

Eski kız arkadaşı Amber Heard ile 2022'de girdiği uzun süreli hukuk mücadelesinden bu yana ortalıkta pek görünmeyen aktör, Jeanne Du Barry'nin galasında 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Depp, kalabalığın Kral 16. Louis rolündeki performansını uzun süre alkışlamasıyla gözyaşlarını tutamadı.

Johnny Depp, Cannesda 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı

"BU ANI TÜM EKİBİMLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

Filmin yönetmeni ve yıldızı Maiwenn kısa bir süreliğine mikrofonu eline aldığında gözyaşlarına boğuldu ve şöyle konuştu:

Bu anı sevgilimle, yapımcımla, Le Pacte ile paylaşmak istiyorum. Finanse edilmesi zor bir yapımdı ve bu anı tüm ekibimle paylaşmak istiyorum.

Johnny Depp, Cannesda 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı