Cadde Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı!

Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı!

12.07.2023 - 13:42 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard ile olaylı davasıyla uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Johnny Depp'in, borçlarını ödeyemediği iki evini hacizden kurtarmak için kredi çektiği ortaya çıktı.

Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı

Eski eşi Amber Heard ile olaylı davasıyla gündemden düşmeyen oyuncu Johnny Depp, aylarca süren ve bir servete mal olan duruşmaların ardından Batı Hollywood'daki iki evini kaybetmeye çok yaklaşmıştı.

Haberin Devamı

Depp, Bavyera kalesinin gotik bir kopyasına olan esrarengiz benzerliğiyle bilinen evlerden biri için Mart ayında büyük bir kredi almıştı. Ünlü isim, şato şeklindeki bu evin 5 milyon dolarlık borcunu ödeyememişti.

Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı

10 MİLYON DOLARLIK KREDİ

Ancak DailyMail'in haberine göre; nakit sıkıntısı çeken Johnny Depp'in, iki evi için 10 milyon dolarlık bir kredi aldığı bildirildi.

Ünlü ismin 2016 yılında 4.28 milyon dolarlık hacizle karşı karşıya kalan hacizle karşı karşıya kalan N. Sweetzer Avenue'daki diğer evi, aktörün borcunu ödemesinin ardından tamamen yeniden Depp'e devredildi.

Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı

60 yaşındaki oyuncu sekiz yatak odalı, 10 banyolu evi, 1995 yılında 2.15 milyon dolara satın almıştı.

Depp'in, eski eşi ile davalarının faturası da dahil olmak üzere, 650 milyon dolarlık servetini 'pervasızca' harcadığı biliniyor.

Haberin Devamı

TAZMİNATINI ALDI

Öte yandan Depp, eski eşi Heard'ün kendisine borçlu olduğu 1 milyon doları geçtiğimiz ay almıştı. Paranın 200 bin dolarlık beş parçaya bölüneceği ve aktörün en sevdiği beş kâr amacı gütmeyen yardım kuruluşu arasında eşit olarak paylaştırılacağı aktarılmıştı.

Johnny Depp evlerini kredi çekerek kurtardı

Depp'in parayı bağışlamak için seçtiği beş kuruluş ise şunlar: Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society ve Amazonia Fund Alliance.