Cadde Johnny Depp'ten 'Karayip Korsanları' itirafı!

Johnny Depp'ten 'Karayip Korsanları' itirafı!

21.04.2022 - 09:09 | Son Güncellenme:

Tüm dünyayı kasıp kavuran 'Karayip Korsanları' film serisinin başrol oyuncusu Johnny Depp, hayranlarını şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Şimdilerde eski eşi Amber Heard ile yaşadığı gerilimle gündemden düşmeyen ünlü yıldız rol aldığı 'Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti'ni daha önce hiç görmediğini ifade etti.

Johnny Deppten Karayip Korsanları itirafı

Johnny Depp ve uğruna 14 yıllık yuvasını yıktığı Amber Heard'ün aşkları önce evliliğe, ardından da Hollywood'un en uzun süreli hukuk savaşına uzandı. 2015 ile 2017 arasında evli kalan ikili, bir kez daha mahkeme salonunda karşı karşıya geldi. Bu yasal sürecin "ilk perdesi" geçen yıl İngiltere'de gerçekleşti.

Haberin Devamı

'İFTİRA' DAVASI

Bu süreçte kariyeri de zarar gören Depp, kendisi hakkında "eşini döven bir adam" nitelemesini kullanan The Sun Gazetesi'ne karşı bir iftira davası açtı. Davanın görüldüğü dönemde, Amber Heard ile Johnny Depp, Londra'daki mahkeme salonunda adeta kozlarını paylaştı. O davayı kaybeden kişi Depp oldu ancak olay orada noktalanmadı.

Ünlü oyuncu, eski eşinin aleyhine 50 milyon dolarlık bir iftira davası açtı. Heard de bu hamleye yanıt olarak Johnny Depp'in aleyhine 100 milyon dolarlık bir iftira davası açtı.

DEPP ŞAŞIRTTI

Devam eden davada Depp’in itirafı herkesi şaşırttı. İlk olarak 2003 yılında vizyona giren "Karayip Korsanları" film serisiyle yıldızı parlayan ünlü aktör, 'Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti’ni daha önce hiç izlemediğini belirtti.

Haberin Devamı

Üstelik Depp, 2004 Akademi Ödülleri’nde Sparrow rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday gösterilmişti.

Johnny Deppten Karayip Korsanları itirafı