Cadde Jose Sosa gecelerde ofsayda düştü! Alkol şişesini gizledi

Jose Sosa gecelerde ofsayda düştü! Alkol şişesini gizledi

03.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Eşi ve ikiz çocuklarının annesi Carolina Alurralde ile 18 yıllık ilişkisi Aralık 2021'de biten Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa, Beyoğlu'nda bir otel çıkışı görüntülendi. Sosa'nın alkol şişesini saklamaya çalışması ve yanında bulunan kadın arkadaşına yapılan uyarı dikkat çekti.

Jose Sosa gecelerde ofsayda düştü Alkol şişesini gizledi

Jose Sosa, önceki gece Gümüşsuyu'nda bir otelden çıkarken objektiflere yansıdı. Arjantinli futbolcu, elinde alkol şişesiyle otel kapısındaydı. Gazetecileri fark edince elindeki şişeyi paltosunun içine saklasa da bu çabasında başarılı olamadı.

Haberin Devamı

"SOSA'NIN YANINA GİTMEYİN"
Futbolcu, otelden sunucu Özlem Yıldız ve bir kadınla çıktı. Flaşların patlamasıyla yanına gelmeye çalışan kız arkadaşına, futbolcunun arkadaşının “Sosa'nın yanına gitmeyin, siz bir taksiye binin ve buradan ayrılın” dediği duyuldu.

Jose Sosa gecelerde ofsayda düştü Alkol şişesini gizledi

"SOSA İLE ALAKAM YOK"
Tek başına VIP minibüsüne binen Sosa'nın şoförü ile basın mensupları arasında arbede yaşandı. Özlem Yıldız ise "Benim kesinlikle Sosa ile bir alakam yok, bilginiz olsun" açıklamasını yaptı.

Jose Sosa gecelerde ofsayda düştü Alkol şişesini gizledi

"AYRILDIK AMA BİLİNMİYOR"
Arjantin basınına konuşan Carolina Alurralde, "Sosa ile ayrılık. Bu çok fazla bilinen bir durum değil çünkü ailemizin iyiliği için büyümesini istemiyoruz. Kendisi çocuklarımın babası ve birbirimize saygı duyuyoruz ancak aramızdaki duygusal ilişki sona erdi. Birlikte çok şey yaşadık. 18 yıldır birlikteydik. Dünyanın her yerine birlikte seyahat ettik. Onun kariyeri Türkiye'de, benimki ise burada" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"SKANDAL YOK"
Carolina, "Sürekli, her yerde ağladım. Çünkü bir aşk hikayesiydi. O benim arkamda, ben de onun arkasındayım. Ortada bir skandal yok" demişti.

Yazarlar