Cadde Jülide Özçelik'ten caz konseri

Jülide Özçelik'ten caz konseri

27.10.2016 - 18:17 | Son Güncellenme:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ndeki (CBÜ) 26'ıncı Akbank Caz Festivali kapsamında yapılan 'Kampüste Caz' programında, Jülide Özçelik konseri beğeni topladı.

Jülide Özçelikten caz konseri

CBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Jülide Özçelik konserine; Rektör yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haberin Devamı

Gitarda Cem Tuncer, piyanoda Ercüment Orkut, bas'ta Efecan Tuncer ve davulda Ediz Hafızoğlu'nun eşlik ettiği konserinde 'Kendinle Kalırsın', 'Bugün neden gelmedin', 'Hayat' ve 'Zaman' gibi şarkılarının yanı sıra Özçelik, 'Yalan Dünya', 'Kara Toprak' gibi çok sevilen türküleri de seslendirdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş, büyük beğeniyle izlenen konserinin sonunda Jülide Özçelik'e teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Evrensel standartlarda Türkçe sözlü müzik yapma fikriyle yola çıkan Özçelik, 'Jazz İstanbul Volume-1' adlı ilk albümünü yayınladığında; sadece caz çevrelerinin değil, geniş bir dinleyici kitlesinin de takdirini toplamıştı.