Cadde Justin Timberlake çatı katı dairesini sattı

Justin Timberlake çatı katı dairesini sattı

11.01.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake (40), oyuncu eşi Jessica Biel ile birlikte 2017 yılında aldıkları lüks çatı katı daireyi 9 milyon dolara (yaklaşık 125 milyon TL) yakın karla sattı.

Justin Timberlake çatı katı dairesini sattı

Ünlü pop yıldızı Justin Timberlake, New York’taki lüks çatı katı dairesini 29 milyon dolara sattı. Timberlake ile eşi Jessica Biel, bu evi, 2017 senesinde 20,2 milyon dolara satın almıştı.

Haberin Devamı

500 metrekare büyüklüğündeki evin dört yatak odası, dört büyük, iki küçük banyosu bulunuyor. Lüks rezidansın en üst katındaki dairenin özel asansörü var.

Binadaki ünlü komşular arasında Ryan Reynolds ve Blake Lively çifti, Jennifer Lawrence, Jake Gyllenhaal, Rebel Wilson ve Lewis Hamilton yer alıyor.

Justin Timberlake çatı katı dairesini sattı

SATIŞA ÇIKARTTILAR
Justin Timberlake ve Jessica Biel, 2012 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu evliliklerinden iki çocuk sahibi olan çift, küçük bir kasabada yaşama kararı almıştı. Bunun ardından 2015 yılında Nashville Tennessee yakınlarında 3,550 metrekarelik ve 126 dönümlük bir arsaya sahip olan evlerini satmaya karar vermişti. Çift, evlerine 35 milyon dolar (yaklaşık 315 milyon TL) fiyat biçmişti.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS