Cadde Kaçak Gelinler 27. bölümde neler oldu?

Kaçak Gelinler 27. bölümde neler oldu?

05.01.2015 - 10:56 | Son Güncellenme:

Kaçak Gelinler 27. son bölümüyle 1 Ocak 2015'te TV8'de ekrana geldi. Kaçak Gelinler dizisi son bölümü gündeme bomba gibi düştü. Gençler Müfit’e hazırladıkları bekarlığa veda gecesinin ardından neler oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Kaçak Gelinler 27. bölümde neler oldu

TV8'de ekrana gelen Kaçak Gelinler dizisi yepyeni bir bölümle izleyicisinin karşısına çıktı. Her bölümüyle büyük ses getiren ve ekrana kilitleyen dizi Kaçak Gelinler 27. yeni bölüm seyircisiyle buluştu. Dizide bu hafta neler oldu? Şebnem, Kainat ve Almilla üçlüsü yeni bölümde nasıl bir sürprizle karşılaştı?

Haberin Devamı

1 Ocak 2015 Perşembe günü ekrana gelen Kaçak Gelinler dizisi son bölümü gündeme bomba gibi düştü. Gençler Müfit’e hazırladıkları bekarlığa veda gecesinin ardından neler oldu?

Geçtiğimiz hafta 26. bölümle ekaran gelen Kaçak Gelinler dizisinde; Gençler Müfit’e hazırladıkları bekarlığa veda gecesinin ardından bir arada uyanırlar. Ancak hiçbiri gece neler yaşandığını hatırlamamaktadır. Müfit'in ortadan kaybolduğunu anlamaları uzun sürmez.

Bütün ekip bir yandan Seniha'yı oyalamak, bir yandan da Müfit'i bulup düğüne yetiştirmek için amansız bir mücadeleye girişirler. Bu sırada Özgür'ün kendisi için intihar etmeye kalkıştığını öğrenen Almilla ne yapacağını bilemez.

Kaçak Gelinler 27. bölümde neler oldu


Yapım: NTC MEDYA

Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp

Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu

Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç

Müzik: Cem Özkan

Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

KAÇAK GELİNLER 27. BÖLÜM FRAGMANI