Cadde Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı

Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı

18.01.2015 - 14:17 | Son Güncellenme:

TV8'de her Perşembe akşamı ekrana gelen Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı. Küçük Gelinler dizisi beklenen izlenme oranlarını yakalayamayınca yayından kaldırıldı. Bu hafta 29. bölüm ile ekrana gelecek dizi final bölümü ile sona erecek. Detayları ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı

Kaçak Gelinler yeni bölümüyle perşembe 22.30'da TV8'de! Sevilen dizi Kaçak Gelinler 22 Ocak'ta ekranlara veda ediyor. Konuyla ilgili açıklama dizinin resmi tweetter hesabından yapıldı. Karakterleriyle sosyal medyada fenomen olmuş dizi Kaçak Gelinler'in yayından kalkacağı bir haftadır konuşuluyordu. Nihayet resmi açıklama geldi. Kaçak Gelinler'in resmi Twitter hesabının duyurduğuna göre dizi 22 Ocak'ta yayınlanacak olan 29. Bölümüyle ekran yolculuğunu bitiriyor.

Dizinin izleyicileri daha önce sosyal medya kampanyası yaparak yayın gününü değiştirmeyi başarmıştı. Bakalım yayında kalmasını sağlayabilecekler mi? Biz sizi çok sevdik kızlar, yine gelin! Bütün ekibe geçmiş olsun dileklerimizi iletir, ferah feza yeni işler dileriz.

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı


KAÇAK GELİNLER 28. BÖLÜM ÖZETİ

Şebnem bir sosyal medya fenomeni ile rekabet içine girer. İkisine birden gelen bir iş teklifi için Şebnem’in güzel bir fikri vardır. Şebnem işi alabilmek için Selim’le birlikte güzel anlarının fotoğraflarını çekmelidir. Ancak Selim fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasını istemez.Pınar’ın yaptığı hamleden sonra Can ne yapacağını bilemez. Can yaşananları Kainat’a anlatmak ister. İkilinin öpüştüğünü gören başka birisi daha vardır. Can tehdit mesajları almaya başlar.

YAYIN TARİHİ: 15 Ocak Perşembe
YAYIN SAATİ : 22.30
Yapım: NTC MEDYA
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç
Müzik: Cem Özkan

Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

KAÇAK GELİNLER 29. BÖLÜM FRAGMANI