Cadde Kadın çokluğu güven getirdi

Kadın çokluğu güven getirdi

09.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Berker Güven, ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin başrolleri, yönetmenleri ve yapımcısının kadın olmasının, rolü kabul etmesinde etken olduğunu belirtti.

Kadın çokluğu güven getirdi

Berker Güven, Kanal D’de 22 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde, Somer karakterine hayat verecek. Projenin kadın merkezli bir hikaye olduğunu anlatan oyuncu, “Bu yapımda rol almayı istedim çünkü başrolleri, yönetmenlerimiz ve yapımcımız kadın. Bunlar benim için belirleyici oldu. Kadınların aktif çalışma hayatında ön planda olması, beni çok mutlu ediyor. Ben de bu olgunun içinde destekleyici biri olarak yer alabilmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

“Benim gibi eskiye ve nostaljiye hasret duyan kişiler için aşırı keyifli bir proje olacak” diyen Güven, “Ayrıca Ayvalık’ın sıcak ve iç açıcı dokusu, izleyicilerimize mutluluk ve huzur getireceğine inanıyorum” diye konuştu. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun başrolünü paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Yazarlar