Cadde Kadir Doğulu'nun saçlarına ak düştü!

Kadir Doğulu'nun saçlarına ak düştü!

28.03.2022 - 18:42 | Son Güncellenme:

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül'ün kendisi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu, son görüntüsüyle şaşırttı. Beyaz saçlarıyla dikkat çeken oyuncunun uzattığı saçlarına hayranlarından yorum yağdı.

Kadir Doğulunun saçlarına ak düştü

'Sefirin Kızı' dizisinde 'Nare' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 2016 yılında yine kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile hayatını birleştirdi. Atagül, 'Sefirin Kızı' dizisini geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle bırakmak zorunda kaldı. Ünlü oyuncu tedavi sürecinden sonra eski sağlığına kavuştu.

Haberin Devamı

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ BÖYLE KUTLADI
Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile romantik pozlarını paylaşarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamayı da ihmal etmemişti. Sosyal medya hesabından Kadir Doğulu (39) ile çekilen karelerini art arda takipçilerinin beğenisine sunan Atagül, gönderisine "Sevgi'li K" mesajını yazmıştı.

Kadir Doğulunun saçlarına ak düştü

Başarılı oyuncunun 1,5 milyon beğeni alan gönderisine eşi Doğulu da kayıtsız kalamamış, "Sevgili'm" yazıp, kalp emojileri ekleyerek Atagül'e yorum yapmıştı.

"EVET, İHANET ETTİM"
Öte yandan meslektaşı Neslihan Atagül ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu'ya, geçtiğimiz aylarda "Eşinize ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorusu yöneltmişti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim" diyerek, sitemkar bir açıklamaya imza atmış. Daha sonra sözlerine, "Bunlar iddia, siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etmişti.

Ünlü çift, son olarak gittikleri Seyşeller tatilinden fotoğraflar paylaştı. Tatilin keyfini çıkaran çiftten Kadir Doğulu’ya beğeni yağdı. Doğulu, uzayan beyaz saçlarıyla dikkat çekti.

Kadir Doğulunun saçlarına ak düştü