Cadde Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi

Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi

04.04.2024 - 10:48 | Son Güncellenme:

24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Durumu her geçen gün iyiye giden Yeşilçam'ın usta oyuncusunun taburcu olduğu iddia edildi. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kadir İnanır taburcu oldu mu Jülide Kuraldan açıklama geldi

Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart Pazar sabahı rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmış ve tedbir amaçlı entübe edilmişti.

Haberin Devamı

74 yaşındaki oyuncu, 27 Mart Çarşamba günü doktorlar tarafından uyandırılmıştı.

Kadir İnanır taburcu oldu mu Jülide Kuraldan açıklama geldi

"KENDİSİNE ULAŞTIRILAN SELAMLARA GÜLÜMSEDİ"

Kalıcı hasar oluşmadığını gözlemlediklerini söyleyen Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Kadir Bey yaşam destek ünitesinden ayrıldı. Bilinci açık, iletişim kurabiliyor ancak konuşması için erken. Kendisine ulaştırılan selamlara karşı gülümsedi” ifadelerini kullanmıştı.

Kadir İnanır taburcu oldu mu Jülide Kuraldan açıklama geldi

İnanır, 1 Nisan'da ise yoğun bakımdan çıkarılmıştı. Necdet Sağlam, sanatçının tedavisinin nöroloji servisinde süreceğini söyleyerek şöyle konuşmuştu:

Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonra nöroloji servisinde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda, birinci derece yakınlarıyla görüşebilecek ama ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Şu ana kadar tedavisi olumlu ilerledi ve bugün itibariyle yoğun bakımdan çıkarmış olduk. Olumsuz bir durum yok, her gün daha iyiye gidiyor.

Kadir İnanır taburcu oldu mu Jülide Kuraldan açıklama geldi

TABURCU OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Durumu iyiye giden İnanır'ın, salı günü akşam saatlerinde taburcu olduğu haberleri basına yansıdı. Bu haberler üzerine, usta oyuncunun hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Haberin Devamı

Kadir İnanır taburcu oldu mu Jülide Kuraldan açıklama geldi

JÜLİDE KURAL'DAN AÇIKLAMA

Kadir İnanır'ın sosyal medya hesabından ünlü ismin durumuyla ilgili bilgi veren Kural, şu ifadeleri kullandı:

Kadir İnanır'a ilişkin son durumu sizinle paylaşmak isterim, çünkü maalesef doğru olmayan bilgiler basında çıkmaya başladı. Bildiğiniz üzere Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahale, yoğun bakım ve bir günlük servise çıkma serüveninin ardından hastaneden ayrıldık. Ancak tedavinin rehabilitasyon sürecine başlamak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne yerleştik. Öncelikle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahale ve sonrasında uygulanan son derece dikkatli ve emekle bezeli dokuz günlük süreç için doktorlar ve sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz. Onlara söz verdik, rehabilite süreci ve fizik tedavi sorasında Kadir İnanır ile el ele ziyarete gideceğiz. Biliyorum, en çok Kadir İnanır nasıl diye merak ediyorsunuz. Sizlere iyi haber vermekten çok mutluyum. Son derece ince eleyip sık dokuyan, olağanüstü doktorlarımızın inisiyatifinde; her gün, her bakımdan biraz daha iyiye gidiyor. Ama elbette zamana ve sabra ihtiyacı var. Hep dediğimiz gibi; güçlüdür Kadir İnanır ve ona ulaşan böylesine bir sevgi ve saygıyı hissederken eminim bunu da atlatacaktır. Ve son bir söz ya da gözlem: Tüm bu zorlu süreçlere inat, o yatağın içinde Yunan mitolojisindeki Zeus'un gücü, Paris'in yakışıklılığı ile öylesine karizmatik ki! Saygılarımla, Jülide Kural.

Kadir İnanır taburcu oldu mu Jülide Kuraldan açıklama geldi

ÜÇ YIL ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU

2021 yılında Muğla'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilmişti. Beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulan ünlü oyuncu, başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. İnanır, bir süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşmuştu.