Cadde Kalp Yarası Feraye kimdir? Feraye'yi oynayan İrem Altuğ kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Kalp Yarası Feraye kimdir? Feraye'yi oynayan İrem Altuğ kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

07.02.2022 - 19:58 | Son Güncellenme:

İrem Altuğ, Kalp Yarsı dizisinde Feraye karakteri ile boy gösteriyor. Altuğ, ilkokul yıllarında çocuk güzellik yarışmasında birinci seçildi. San Francisco Eyalet Üniversitesinde tiyatro bölümünü tamamladı. Peki, İrem Altuğ hangi dizilerde oynadı?

Kalp Yarası Feraye kimdir Ferayeyi oynayan İrem Altuğ kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı

Kalp Yarası dizisi ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Feraye karakteri ile İrem Altuğ öne çıkıyor. Amerika'da kaldığı sürede 20 kısa ve 3 uzun metrajlı filmde yer aldı. İşte, İrem Altuğ hayatı...

Haberin Devamı

İREM ALTUĞ KİMDİR?

Altuğ, 15 Eylül 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Ardından bir ajansa kaydoldu ve çocukluk dönemi boyunca 40’a yakın reklam filminde oynadı.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bıraktı ve San Francisco Eyalet Üniversitesinde yine aynı bölümü bitirdi. Amerika'da kaldığı beş sene içerisinde 20 kısa, 3 uzun metraj bağımsız yapım filmde rol aldı. Sonra Türkiye’ye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı.