Cadde Kalp Yarası Hande kimdir? Merve Çağıran kaç yaşında, dizileri neler?

Kalp Yarası Hande kimdir? Merve Çağıran kaç yaşında, dizileri neler?

29.06.2021 - 00:17 | Son Güncellenme:

Kalp Yarası dizisinde Hande rolüne hayat veren Merve Çağıran hakkında aramalar başladı. 2010 yılında ilk ekran deneyimini yaşayan Çağıran, Balıkesir'de doğdu ancak çocukluğunu İzmir'de geçirdi. Peki, Merve Çağıran kaç yaşında?

Kalp Yarası Hande kimdir Merve Çağıran kaç yaşında, dizileri neler

Merve Çağıran, Kalp Yarası ile yeniden seyirciyle buluşuyor. Genç oyuncu, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile çıkış yapmıştır. Çarpışma dizisi ile de bir dönem adından söz ettirdi. Kalp Yarası'nın Hande'si Merve Çağıran, ilk sinema deneyimini ise İkimizin Yerine ile elde etti.

Haberin Devamı

MERVE ÇAĞIRAN KİMDİR?

Çağıran, 1992 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi, çocukluğunu daha sonra taşındıkları İzmir’de geçirdi. 2011 yılında İstanbul’a taşınmış ve eğitimini 35.5 Sanat Merkezi’nden almıştır. İlk ekran önü deneyimini ise‘’Şefkattepe’’ dizisiyle yapan Çağıran, ‘’Elde Var Hayat’’, ‘’Kaçak Gelinler’’ dizilerinde rol aldıktan sonra 2015 yılında ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ ve 2016 yılında ‘’Aşk Laftan Anlamaz’’ projeleriyle dikkat çekti. 2017 yılında Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Fi’’ dizisinde ve Yusuf Pirhasan ile Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini paylaştığı ‘’Kalp Atışı’’ dizisinde yer almıştır.

Merve Çağıran, 2018 ‘’Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar’’ ödülünü kazandı. 2018 yılı bitmeden de ‘’Bozkır’’ dizisinde yer almış ve Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve İsmail Demirci’yle paylaştığı ‘’Çarpışma’’ dizisinde Meral karakterine hayat verdi.

Haberin Devamı

İlk sinema filmi deneyimini ise 2016 yılında başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’le paylaştığı ‘’İkimizin Yerine’’ adlı filmle kazanmıştır. 2018 yılında ‘’Kaybedenler Kulübü Yolda’’ filmindeki performansıyla ilgi gördü.