Cadde 'Kanatsız Kuşlar'ın lunapark keyfi

'Kanatsız Kuşlar'ın lunapark keyfi

06.09.2017 - 16:44 | Son Güncellenme:

Atv'de yayınlanan 'Kanatsız Kuşlar' dizisi, yeni bölümüyle 7 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Kanatsız Kuşların lunapark keyfi

'Kanatsız Kuşlar'ın yeni bölümünde; Onur (Ümit İbrahim Kantarcılar), Zeynep (Melis Tüzüngüç), Cemre (Gizem Güneş) ve Aysun’un (Eliz Neşe Çağın) lunapark macerası son derece keyifli ve eğlenceli başlayacak. Aysun’u mutlu etmek için Onur’un planladığı bu gezide çocukluklarına dönen kahramanlar, hem gönüllerince eğlenecek hem de keyifli anlar yaşayacak. Dönme dolapta, atlıkarıncada Zeynep ve Onur arasında romantik anlar yaşanacak.

Haberin Devamı

Bu güzel gezi, Zeynep ve Onur arasında son zamanlarda esen soğuk rüzgarları dağıtacak mı? Bu keyifli lunapark macerası başladığı gibi güzel mi bitecek? Kanatsız Kuşlar’ın mutluluğu ne kadar sürecek? Onları bekleyen sürprizler neler? Bu soruların cevapları, Kanatsız Kuşlar’ın 7 Eylül Perşembe günü saat 20:00'de yayınlanacak 12. bölümünde yanıt buılacak.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı 'Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri; Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.