Cadde Kansere yakalanan oyuncu Boğaç Aksoy'dan öncesi-sonrası paylaşımı

Kansere yakalanan oyuncu Boğaç Aksoy'dan öncesi-sonrası paylaşımı

10.07.2021 - 07:51 | Son Güncellenme:

'Arka Sokaklar' dizisiyle tanınan genç oyuncu Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenf kanserine yakalandığını açıklamış ve sevenlerini derinden üzmüştü. Tedavi görmeye başlayan 31 yaşındaki oyuncu, Instagram'dan öncesi-sonrası paylaşım yaparak tedavi ile kanserli hücrelerin azaldığını açıkladı.

Kansere yakalanan oyuncu Boğaç Aksoydan öncesi-sonrası paylaşımı

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. 31 yaşındaki oyuncu, sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Aksoy, Instagram hesabından paylaştığı öncesi-sonrası videosuyla kanserli hücrelerin azaldığını göstererek, "Hocam her zaman içinizdeki star ışığını keşfedin demişti. En sonunda keşfettim. Sonra ne mi oldu? İçimdeki ışığı söndürdüler. Şaka bir yana tedavimiz harika gidiyor" dedi.

Kansere yakalanan oyuncu Boğaç Aksoydan öncesi-sonrası paylaşımı

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Aksoy, üzücü haberi; "Sevgili dostlarım... Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin..." sözleriyle duyurmuştu.