Cadde Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy: Bomba gibiyim!

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy: Bomba gibiyim!

30.03.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Fenomen dizi 'Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan' karakteriyle tanınan Boğaç Aksoy, Magazin Gazetecileri Derneği'nin Etiler'de bir restoranda düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Gördüğü tedavi sonrası lenf kanserini atlatan ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy: Bomba gibiyim

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'da 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, uzun süre kanserle mücadele etmişti.

Haberin Devamı

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Sosyal medya hesabından lenf kanseri olduğunu duyuran Aksoy, "Sevgili dostlarım... Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin" ifadelerini kullanmıştı.

KANSERİ YENDİ

2021 yılında hastalığını öğrenmesinin ardından kemoterapi ve kök hücre tedavisi gören Boğaç Aksoy, Eylül 2022'de kanseri yendiğini duyurmuştu.

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy: Bomba gibiyim

"BOMBA GİBİYİM"

Son olarak Magazin Gazetecileri Derneği'nin Etiler'de bir restoranda düzenlediği iftar yemeğine katılan Boğaç Aksoy, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kanseri atlatan oyuncu, sağlık durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bomba gibiyim. Kendime geldim. İki sene sonra tekrardan sektöre giriş yaptım. Oyunculuğu bırakmadım. Bayramdan sonra bir sinema filmiyle dönüyorum.

Kanserle mücadelesini kazanan Boğaç Aksoy: Bomba gibiyim